SON DAKİKA
Hava Durumu

Ak Partili Taş’tan teşekkür ziyareti

14 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilleri seçimlerinde Ak Parti Antalya’dan 6. Sıra Milletvekili seçilen Ethem Taş dün memleketi Korkuteli’ndeydi. Vekil Taş, ilçedeki STK temsilcileri ve esnafı ziyaret ederek hemşerilerine verdikleri destek için teşekkür ederek Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimi için Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2023 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Ak Partili Taş’tan teşekkür ziyareti

ODA BAŞKANLARI İLE GÖRÜŞTÜ

14 Mayıs da gerçekleşen seçimlerde Antalya Ak Partiden Korkutelilerinde büyük desteği ile  milletvekili seçilen İbrahim Ethem Taş dün ilçemize gelerek teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi. Milletvekili Taş ilçe ziyareti kapsamında; S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran’ı, Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mesut Kurtoğlu’nu, Korkuteli Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Kemal Istık’ı, Korkuteli Elektrikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Ünal Ersan’ı ziyaret etti.

TAŞ MEMLEKETİNDEN BİR KEZ DAHA DESTEK İSTEDİ

Esnaf Oda Başkanları ile ilçe ve ülke gündemi hakkında sohbet gerçekleştiren Taş, ilçedeki esnafları da ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledi.  Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması üzerine ziyaretlerine devam ettiklerini ifade eden Milletvekili Taş, Korkutelililerden 28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için güçlü destek istedi. Taş’a ziyaretlerinde; Ak Parti Korkuteli Kadın Kolları Başkanı Havva Nur Çivitçi, Gençlik Kolları Başkanı Hamdi Murat Urlu ile yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.