SON DAKİKA
Hava Durumu

Ak yüreklilerden birliktelik mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi Korkuteli İlçe Başkanlık görevine geçtiğimiz gün Ankara'ya davet edilen beş isimden biri olan Av. Mehmet Moğol atanmıştı. İlçe Başkanlığı görevlendirmesi ile ilgili teşkilat binasında dün gerçekleştirilen basın açıklamasında sergilenen samimi hava ile birlik beraberlik mesajı vurgulandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2018 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2018 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Ak yüreklilerden birliktelik mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi Ak Parti Korkuteli İlçe Teşkilat binası dün yoğun bir gün geçirdi. Korkuteli İlçe Başkanlık görevine geçtiğimiz gün Ankara'ya davet edilen beş isimden biri olan Av. Mehmet Moğol atanmıştı. Başkan Moğol’un resmi atamasının yapılmasının ardından yoğunluk yaşanması dikkatleri çekti. İlçe Teşkilat binasında dün gerçekleştirilen basın açıklamasında sergilenen samimi hava ile birlik beraberlik mesajı vurgusu yapılırken Ak Sevdalıların tam kadro katılım gösterdiği gözlendi. Kadın Kollarının da yoğun ilgi göstermesi Teşkilat içerisinde ki kadın katılımcı sayısının artışı ise dikkatleri çeken diğer ayrıntı oldu. Ak Parti İlçe Başkanlığı için Ankara’ya davet edilen beş isim dışında Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban ve devamında Belediye Başkan Aday Adaylığı için İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden önceki İlçe Başkanı İlhami Yıldıran kısa bir değerlendirme konuşmasına yer verdi. Basın toplantısının genelinde Ak Partinin bir arada olduğu ve yaklaşan seçime yönelik kenetlendiği ifadelerine yer verildiği kaydedildi.

İRBAN,“31 MART’I ZAFERLE TAÇLANDIRACAĞIZ”

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban yapmış olduğu değerlendirmesinde; “Kuruluşundan bu yana Ak Parti Korkuteli İlçe Teşkilatının neferi olduğum partimin Başkanlık Koltuğuna Sayın Mehmet Moğol kardeşimizin atanmasından memnunuz. Bizim Teşkilatımızda görev alınmaz verilir. Kısa bir süre de olsa içinde bulunduğumuz bu dönemde Ak Partili bir belediyeyiz. İnşallah Belediyemizde dalgalanan bayrağımız 2019 yılında da bulunduğu yerden inmeyecek ve dalgalanmaya devam edecektir. Söylentilere ve fitnelere kapılıp inanmadan birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek çalışarak bu seçimi alacağız. Görüldüğü üzere Korkuteli’nin çehresi Ak Parti zamanında değişti. Bu gelişme ve güzellikleri inşallah 31 Mart tarihinde ki zaferimizde taçlandıracağız” ifadelerini kullandı.

YILDIRAN; “ VERİLECEK HER GÖREVE HAZIRIM”

Önceki Korkuteli İlçe Başkanı olarak basın toplantısında görüş ve düşüncelerini paylaşan Ak Parti Korkuteli Belediye Başkan Aday Adayı İlhami Yıldıran; “ Partim Adalet Ve Kalkınma Partisi mensubu olmaktan Korkuteli İlçe Teşkilatında görev almış olmaktan onur ve gurur duymaktayım. Gururlanmama neden olan diğer bir konu ise Antalya’nın diğer ilçelerinde Ankara’ya temayül için üç isim çağırılırken ilçemizden beş ismin Ankara’ya davet edilmesidir. Bu durumda teşkilatımız içerisinde İlçe Başkanlık görevini layığı ile yapabilecek çok sayıda kişinin olduğunu gösteriyor. Böyle bir ailede olmaktan onurlu ve gururluyum. Gönül verdiğim partim içerisinde hangi görev verilirse verilsin bu göreve her daim hazır talibim. Kime görev verilirse de el birliği ile ilçemizde hedef odaklı çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.