SON DAKİKA
Hava Durumu

AKÇED’den Gökce’ ye ziyaret

Korkuteli Ahlak Kültür Çevre ve Eğitim Derneği (AKÇED) Başkanı Bayram Yazır ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Mustafa Ağaroğlu, Mehmet Fatih Okutan ile Yusuf Akın Belediye Başkanı Hasan Gökce’yi ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2018 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2018 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
AKÇED’den Gökce’ ye ziyaret

Uluslararası çapta düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmalarının 6.’sı “Kur'an ve Sünnet Bütünlüğü” konusuyla kayıtlara başladı. İlçedeki organizasyonu ise Korkuteli Ahlak Kültür Çevre ve Eğitim Derneği gerçekleştirecek. “Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz” temasıyla 3 dil ve 11 ayrı kategoride düzenlenecek olan 6. Ufka Yolculuk Kültür Yarışması'nın kayıtları 04 Mart 2018 tarihine kadar devam edecek. www.ufkayolculuk.com internet sitesinden ücretsiz başvuruların yapılacak. Yarışmanın yazılı sınavı ise 8 Nisan 2018 tarihinde yapılacak. Korkuteli Ahlak Kültür Çevre ve Eğitim Derneği (AKÇED) Başkanı Bayram Yazır ve yönetim kurulu üyeleri de geçtiğimiz günlerde yarışma ile ilgili bilgi vermek için Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’yi ziyaret ettiler. Yarışma hakkında bilgi veren Bayram Yazır;  “Projenin Milli Eğitim Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığının yanı sıra resmi ve özel yüzlerce kurum, kuruluş, kulüp, vakıf ve derneklerin ortaklığında on binlerce gönüllü ile gerçekleşmesi bekleniyor.” dedi.

“ Tüm Türkiye ve Avrupa’dan geniş katılım var”

 Bayram Yazır; “Türkiye'nin 81 ili, 853 ilçesi, KKTC, Almanya, Belçika, Kazakistan, İngiltere ve İsveç'teki sınav merkezlerinde 235 cezaevinde, www.ufkayolculuk.com web sitesi üzerinden ise dünya genelinde başarıyla tamamlanan bu organizasyona 17 bin 246 gönüllü destek verdi. Türkiye'nin en geniş katılımlı sivil yarışma organizasyonu olan Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmalarına şimdiye kadar toplamda 1 milyon 494 bin 802 kişi kayıt yaptırdı. Birinci olanlar: 2 Umre Seyahati + 2500 TL veya 2 Dosta Yolculuk + 2500 TL, İkinci olanlar: 2 Umre Seyahati + 1500 TL veya 2 Dosta Yolculuk + 1500 TL, Üçüncü olanlar: 2 Umre Seyahati + 500 TL veya 2 Dosta Yolculuk + 500 TL, Bu kategorilerde 4. - 10. olanlara ve I, J, K kategorilerinde ilk üçe girenler ise tablet bilgisayar ödüllerini kazanacak.” Dedi. Başkan Gökce, ziyaretten dolayı Korkuteli Ahlak Kültür Çevre ve Eğitim Derneğine teşekkür ederek, toplu olarak bin adet kitap alarak destek oldu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.