SON DAKİKA
Hava Durumu

"AKP suç işliyor"

Geçtiğimiz gün Korkuteli İlçe Örgütünü ziyarete gelen Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul Antalya ve ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. Kumbul; “ AKP Antalya’ya karşı çok büyük suç işliyor” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2018 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2018 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
"AKP suç işliyor"

Cumhuriyet Halk Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz gün öğleden sonra Korkuteli İlçe Örgütünü ziyaret ettiler. Kumbul kendi yönetimini tanıttı ve ilçe örgütü ile tanıştı. Bu ziyaret sırasında Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ahmet Kumbul bazı değerlendirmelerde bulundu. Seçim hazırlıklarından, Antalya’da yapacak oldukları ve hazırladıkları projelerden bahsetti. Bunlardan biri de “ Kente Karşı İşlenen Suçlar İle İlgili Komite” kurulması yönünde. Kumbul; “ Seçim hazırlıklarımıza mart ayından itibaren başlayacağız. Yepyeni dinamik kadrolarımız ile Antalya merkez de ve tüm ilçelerde hazırlıklara başlayacağız. Antalya’da bazı çalışmalarımız var, bunlardan biri de “ Kente Karşı İşlenen Suçlar İle İlgili Komite” kurulması.”Dedi.

“ Antalya’ya ihanet ediyorlar”

Kumbul; “Sevgili arkadaşlar AKP tıpkı ülkemizi olduğu gibi Antalya’yı da yönetemiyor. Doğa harikaları ile dolu olan güzel Antalya’mızın her yerini taş ocakları, HESLER ve birbirinden garip projeler ile talan ediyorlar. Antalya’ya ihanet ediyorlar. Biz çocuklarımızın nefes alacağı, kıyısında oturabileceği deniz bırakmak istiyoruz. AKP ülke kaynaklarını da, Antalya’nın kaynaklarını da daha fazla sömürmesin artık. Bu oluşturduğumuz komite ile büyük küçük her yerde Antalya’mızı talana karşı koruyacağız.” Dedi. Önümüzdeki günlerde kurultay öncesi görüşme için Ankara’ya gideceğini belirten Kumbul “Gitmeden önce 19 ilçe başkanı ile görüşüp, fikir alış verişinde bulunup daha sonra gideceğim.” Diye de ekledi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.