SON DAKİKA
Hava Durumu

Alaaddin mahallesi asfalt oldu

Korkuteli Belediyesi tarafından sürdürülen asfalt çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Alaaddin mahallesin zemin çalışma tamamlan yollar asfalt yapılmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2017 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2017 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Alaaddin mahallesi asfalt oldu

Alaaddin mahallesinde asfalt yapılan yollarda geçtiğimiz günler genişletme ve stabilize çalışması yapıldığını açıklayan Korkuteli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Batı şunları söyledi: “Alaaddin  mahallesinde bulunan bir çok yolumuzda günlerdir zemin çalışması yaptık. Asfaltta hazır olan yollarda asfalt yapımı başladı. Sadece ilçe merkezinde değil yayla mahallelerimizde de asfalt çalışmaları son hızla devam ediyor” dedi. Alladdin mahallesinde yapılan çalışmaları yerinden inceleyen Batı, yapılan yollar halkımıza hayırlı olsun şeklinde konuştu.“Mahalle halkı olarak yüzümüz gülüyor” diyen Alaaddin mahallesi Muhtarı Ünal Şengün, “ Belediye başkanımız Sayın Hasan Gökce, Belediye Meclis Üyelerimize ve tüm ekibe sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

“Hasan Gökce’ye mahalle halkı olarak gönülden teşekkür ediyoruz”

Alaattin mahallesinde asfalt çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Şengün, “ Şuana kadar Taşlıbelen, kışla, belenaltı mezarlığı tarafı, tütüncüler sokak, memiler sokak ve yörükler sokak olarak bilenen bölgeler asfalt oldu. Mahallemizde asfalt çalışmaları devam etmektedir. Korkuteli Belediyesinin imkanlarını biliyoruz. Sadece Alaaddin mahallesi değil, tüm mahalleler hizmet bekliyor. Belediyemizin imkanlar doğrultusunda verdiği hizmetlerden dolayı yapılan hizmetten mahalle halkı olarak mutluluk duyuyoruz. Daha öncede söylediğim gibi, 50 yıldır greyder girmeyen yollarımız vardı. Buraları asfaltla tanıştıran Belediye Başkanımız Sayın Hasan Gökce’ye mahalle halkı olarak gönülden teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.