SON DAKİKA
Hava Durumu

Ali İhsan Batmaz Korkuteli’ne Veda Etti

Korkutelili Başpehlivan Ali İhsan Batmaz önceki gün sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Korkuteli Belediyesi ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2022 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2022 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Ali İhsan Batmaz Korkuteli’ne Veda Etti

AYRILIKLAR DA SEVDAYA DAHİL

Başpehlivan Batmaz mesajında; “Ayrılıklar da Sevdaya Dahil. 2014 yılında 17 yaşında bir çocukken güreşe başladığımda, çok büyük bir geleneğin kapısından içeri girdiğimi biliyordum. Göreceklerimin neler olacağına dair tahminler bile yapamaz halde bin bir heyecanla Recep Gürbüz’ün, Cengiz Elbeye’nin miras bıraktığı "Korkutelili Pehlivan" olma hayaliyle başladığım yağlı güreşe, Korkuteli’ye layık bir pehlivan olmak için çok çalıştım. Başladığım günden beri birbirine sıkı sıkıya bağlı bir ailenin içinde, beklediğimden daha büyük bir sevgiyle karşılaştım.

SİZLERİN SEVGİSİ HER ZAMAN GÜCÜM VE DESTEKÇİM OLACAK

Bana gösterilen sevginin karşılığını vermek için her zaman elimden gelenin en iyisini yapmak istedim. Alt boylarda Kırkpınar’da birincilikler yaşarken unutulmaz anlar yaşadım. Şimdi yeni bir maceraya başlarken, yeni hedeflere koşarken sizlerin sevgisi her zaman gücüm ve destekçim olacak. Başkanımız Sayın Ömer Niyazi İşlek’e, kulüp yöneticilerimize, takım arkadaşlarıma ve teknik ekibimizin yanı sıra, kadirşinas güreş seyircisine, Korkutelili hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Yaşatmış olduğunuz eşsiz sevgi ve benzersiz duygular için çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.