SON DAKİKA
Hava Durumu

Antalya Yolu 15 Haziran’da Hazır Olacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi tüm ilçelerin Koordinatör Sorumlusu İsa Akdemir, Antalya yolunda incelemelerde bulundu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri yoldan sorumlu Şube müdürü Oğuz Ali Şavk ile birlikte Antalya yolunca inceleme yağan Akdemir, 15 Haziran’da yol tamam” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2014 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2014 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Antalya Yolu 15 Haziran’da Hazır Olacak

Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, İlçe Başkanı Arif Çoraman, Belediye Meclis üyesi Hüseyin Torun ile birlikte Antalya yolunda inceleme yapan İsa Akdemir, Antalya yolundaki toz deryası 15 Haziran’da sona erecek” dedi.

10 günlük bir zaman diliminde tüm Antalya Büyükşehir Belediyesinin asfalt ekibini Korkuteli’ne getireceğini belirten Genel Koordinatör İsa Akdemir, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’in talimatıyla bu yol ivedi bir şekilde 15 Haziran tarihine kadar tamamlayacağız. Halkımızı toz deryasından kurtarıp sıcak asfalt yapacağız.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri yoldan sorumlu Şube müdürü Oğuz Ali Şavk, yolda gerekli çalışmayı yapacak ve yarından tezi yol çalışmayı başlayıp 15 Haziran’da yol tamam olacak” dedi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.