SON DAKİKA
Hava Durumu

Antalyaspor’dan Öğrencilere Forma Sürprizi

Bu sezon Süper Lig’de rekorlar kıran Fraport Tav Antalyaspor, öğrencilere yaptığı sürprizle kalpleri ısıttı. Bu sezon deneme sınavlarında ve derslerinde başarılı olan Yaşar Yalçın İlkokulu 2/B sınıfının toplamda 40 öğrencisine forma hediyesi verildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2022 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2022 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Antalyaspor’dan Öğrencilere Forma Sürprizi

Şehrimizi en iyi şekilde temsil eden Fraport Tav Antalyaspor, geleceğimiz olan küçük öğrencileri de unutmuyor. Antalyaspor kulübü bu sezon derslerinde ve girdikleri deneme sınavlarında başarılı olan öğrencilerin istediği üzerine 40 adet formayı paketleyerek, Yaşar Yalçın İlkokulu 2/B sınıfı öğrencilerine gönderdi.

Sınıfın büyük bölümünün Antalyaspor taraftarı olması ve başarılı bir sınıf olması nedeniyle forma hediyesi verildiği ifade edilirken, Antalyaspor Kulübü yetkilileri yapmış olduğu açıklamada, “Geleceğimizde belki de bu formayı yeşil sahada veya tribünde terletecek çocuklarımızın talebini yerine getirmekten dolayı oldukça mutluyuz” denildi.

Yaşar Yalçın İlkokulu idarecileri de ve sınıf öğretmeni de Antalyaspor Kulübü Başkanı Av. Aziz Çetin ve yönetim kurulu üyelerine forma hediyelerinden dolayı teşekkür ettiler. Formalarını karneleriyle birlikte alan öğrenciler çifte mutluluk yaşadıklarını belirterek, gelecek sene Antalyaspor maçlarına gitmek istediklerini söylediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.