SON DAKİKA
Hava Durumu

Antalyaspor’un Yeni Pilot Takımı Korkuteli Belediyespor

En son 2017 yılında Kemerspor ile pilot takım anlaşması yapan Antalyaspor, 5 yıl sonra yine benzer bir hamleye imza atıyor. Kırmızı-Beyazlılar, Bölgösel Amatör Lig takımlarından Korkuteli Belediyespor ile pilot takım anlaşması yaptı. Buna göre, yönetimi Korkuteli Belediyespor’da olacak kulüpte Antalyasporlu futbolcuların ağırlıkta olduğu bir kadroyla gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de yer alacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2022 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2022 09:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Antalyaspor’un Yeni Pilot Takımı Korkuteli Belediyespor

 

TESİS ANTALYASPOR’DAN

Korkuteli Belediyespor, geçen sezon kadrosunda yer alan 7 futbolcuyla birlikte Antalyaspor’dan gönderilecek 2004, 2005 ve 2006 doğumlu futbolcularla mücadele edecek. Futbolcu maaşlarının Korkuteli Belediyespor tarafından karşılanacağı anlaşmaya göre, antrenmanlar ise Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yapılacak. İç saha maçlarından 2 gün önce Korkuteli’ne geçecek futbolcular, mücadelelerini kendi taraftarı önünde yapacak.

HOCA AŞKIN AYAZ OLDU

Yeni yapılanma ya göre Korkuteli Belediyespor’un teknik direktörü de Aşkın Ayaz oldu. Daha önce Antalyaspor’un alt yaş kategorilerinde görev alan Aşkın Ayaz, Divriğispor, Niğdespor, Yeni Burdur Gençlikspor, Ispartaspor, Kemerspor ve Karaköprü Belediyespor’da da teknik patronluk yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.