SON DAKİKA
Hava Durumu

ANTİAD’ın Konuğu Bakan Çavuşoğlu

“ANTİAD BULUŞTURUYOR” etkinliğinin bu ayki konuğu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2023 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
ANTİAD’ın Konuğu Bakan Çavuşoğlu

Antalya İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği “ANTİAD Buluşturuyor” etkinliğinin bu ayki konuğu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu oldu. Double Tree By Hilton Otel’de gerçekleştirilen toplantıya, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Adlıhan Dere, Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker, TÜRSAB Akdeniz Bölge Başkanı Rıza Perçin, ANTİAD Onursal Üyesi Mustafa Yılmaz da katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ANTİAD Başkanı Bilal Köleoğlu, dernek olarak deprem sürecinde gerçekleştirdikleri yardımlardan bahsederek; “Depremin olduğu 6 Şubat itibariyle harekete geçen derneğimiz, toplam 329 yaşam konteyneri bağışı yaparak yaraların sarılmasına bir nebze olsun destek olmuştur. Ayrıca deprem bölgesine hala yardım yapmaya devam ediyoruz. Bölgedeki çocuklarımız için yaptırdığımız ve protokolle Milli Eğitim Bakanlığı’na devrettiğimiz anaokulumuzla çocuklarımızın da yüzünü güldürmek istedik” dedi.


“ŞEHRİMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Katılımları için Dışişleri Bakanı ve aynı zamanda da onursal üyeleri olan Mevlüt Çavuşoğlu’na teşekkür eden ANTİAD Başkanı Bilal Köleoğlu, “Antalya için yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı hem şahsım hem de derneğimiz adına teşekkür ederiz. Şehrimizi tarım, ticarette, sanayi ve turizmde daha iyi hale getirmek için yönetim kurulumuz ve dernek üyelerimizle devam ediyoruz. Kısacası şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki şehrimize ve ülkemize değer katmaya devam edeceğiz” diyerek sözü Bakan Mevlüt Çavuşoğlu’na bıraktı.

“ANTALYA’NIN MESELELERİYLE YAKINDAN İLGİLENİYORSUNUZ”
ANTİAD’ın 2016 yılında onursal üyesi olduğunu söyleyen Bakan Çavuşoğlu, “Bir sivil toplum örgütünün, özellikle de iş insanlarının bir araya geldiği yapılanmanın elbette üyeleri için çok önemli sorumlulukları var. Yani yaşadığı şehre, ülkemize ve milletimize karşı sorumluluğu var. ANTİAD’ın bunu içtenlikle yerine getirdiğini görmekten de ayrıca mutluluk duyuyorum. Antalya’nın meseleleriyle yakından ilgileniyor, sorunların çözümü için de fikirler üretiyorsunuz” dedi.

“ANTİAD’A DEPREMDEKİ TUTUMU NEDENİYLE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Adıyaman’da konteyner kentte oluşturulan anaokulu için de derneğe teşekkürlerini ileten Bakan Çavuşoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Deprem, çocuklarımız için büyük bir travma. Böylesi destekler, çocukların morallerini düzelterek, bu travmayı atlatmalarına son derece önemlidir. Depremzede kardeşlerimiz için verdiğiniz destekler için çok teşekkür ediyorum. Bu yardımlar hem Antalya’ya gelen hem de deprem bölgesinde yaşayan depremzedelerimiz için oldukça önemli.”

Konuşmaların ardından ANTİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Köleoğlu, Bakan Mevlüt Çavuşoğlu’na hediye takdim ederek, dernek adına teşekkür etti.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.