SON DAKİKA
Hava Durumu

Arasta Müteahhidinden Eğitime 1,5 Milyon TL’lik Bağış

Korkuteli Arasta Kentsel Dönüşüm Projesi Yapımcısı Müteahhit Korkuteli’nde 1,5 Milyon TL’lik bağışta bulunarak eğitime destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2023 21:15
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2023 21:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Arasta Müteahhidinden Eğitime 1,5 Milyon TL’lik Bağış

Geçtiğimiz günlerde Arasta Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalara başlayan Arasta müteahhidi BY Güzel inşaat sahipleri Rıdvan Güzel ve Rıfat Sert, Korkuteli Eğitimine 1,5 Milyon TL’lik destek sağladı. Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek ile birlikte Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü’yü ziyaret eden Müteahhitler Rıdvan Güzel ve Rıfat Sert, Küçükköy Şehit Adem Yörük İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne toplamda 1,5 Milyon TL’lik yardım çekini teslim etti.

750 BİN TL’LİK İKİ ADET ÇEKİ TESLİM ETTİLER

2 tane 750 Bin TL’lik yardım çeklerini Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü ve Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek’in huzurunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, Küçükköy Şehit Adem Yörük Ortaokulu Müdürü Yasin İleritürk ve Okul Aile Birliği Başkanı Abdurrahman Kır’a teslim ettiler. Müteahhitler yaptıkları açıklamada; “Arasta Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalara başladık. İlçe eğitimine destek olmak için Küçükköy Şehit Adem Yörük İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne toplamda 1,5 Milyon TL yardım çekini teslim etti. Allah hayrımızı kabul etsin” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.