SON DAKİKA
Hava Durumu

Arasta Yapım İhalesi Bugün

İlçe gündemini uzunca bir süredir meşgul eden Arasta Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili yıkım işleminin tamamlanmasının ardından ikinci kez yapım ihalesi bugün Korkuteli Belediye Başkanlığı Meclis Salonunda saat:11.00’de gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2023 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2023 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Arasta Yapım İhalesi Bugün

Korkuteli Belediyesi Şirketi ANTKOR İnşaat A.Ş.’ce; 31.08.2020 tarih ve 182723 sayılı Bakan Olur’u ile Rezerv Alan olarak ilan edilmiş olan Korkuteli Belediyesi mülkiyetinde olan Kiremitli Mahallesi sınırları içerisinde bulunan 4.94 hektarlık alanın Faz-1 bölümü olan 1.79 hektarlık kısmında; 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun’un kapsamında kat/arsa karşılığı inşaat işleri açık ihale usulü ihale edilecek.  İhalenin yapılacağı adres: Korkuteli Belediye Başkanlığı Meclis Salonu, İhale (son teklif verme) tarihi; 10/02/2023,  İhale (son teklif verme) saati; 11:00 olarak açıklandı.

İHALE BEDELİ 10 TAKSİTLE ÖDENECEK

İhalenin artırıma esas bedeli, İdari şartname ve sözleşme tasarısındaki arsa ve bağımsız bölüm paylaşım esasları çerçevesinde yüklenici adına tapuya tescil edilecek arsa payları ile Belediye adına tescili kalacak olan arsalar ve Belediye adına tapuya tescil edilecek bağımsız bölümlerin Yüklenici tarafından imar planına, projesine ve teknik şartnamesine uygun olarak imal/inşa edilmesi kaydıyla ilaveten en az 65.000.000,00 TL (Altmışbeşmilyonlira) olup istekliler bu bedel üzerinde teklif edecekleri ihale bedelini aşağıdaki oran ve vadelerde 10 taksitte ödeyecektir. Teklif edilen bedele her türlü vergi, resim ve harç dâhildir.  İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile  ilgili ayrıntılara Basın İlan Kurumu ilan.gov.tr aracılığıyla ulaşılabilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.