SON DAKİKA
Hava Durumu

Arastada Sular Durulmuyor

Uzun süredir ilçe gündemini meşgul eden Arasta Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bir gelişme daha yaşandı. Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, sosyal medya hesabından adeta ateş püskürerek A.B. ve Y.B. isimli kişilerin Yapı Alanı İmar planı Değişikliğinin İptali için İdare Mahkemesine başvuru yaptığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2023 20:07
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2023 20:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Arastada Sular Durulmuyor

ARASTA PROJESİ İÇİN İPTAL DAVASI

Arasta Kentsel Dönüşüm Projesinde sular bir türlü durulmuyor.  Geçtiğimiz haftalarda yaşanan pürüz sebebiyle yapım ihalesi iptal edilen proje için yeniden ihale süreci hazırlığı yapılırken Arasta Projesi’nin iptali için A.B. ve Y.B. isimli kişiler tarafından projede ‘kamu yararı gözetilmediği’ gerekçesi ile dava açıldı.

İPTAL EDİLMESİ TALEP EDİLDİ

Antalya Nöbetçi İdare Mahkemesi’ne verilen dava dilekçesinde Arasta Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Rezerv Yapı Alanı İmar Planı Değişikliğinin iptal edilmesi talep edildi. Arasta Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kamu yararının gözetilmediği, proje ve uygulama bütünlüğü hakkında ilçe halkına ve hak sahiplerine hiçbir bilgi verilmediği, İmar Kanunu’nda ve yönetmelikte belirtilen ilke ve esaslara uyulmadığı şikayetlerin yer aldığı dilekçede, ilçe halkının, sivil toplum kuruluşlarının, meslek odalarının, özel sektör temsilcilerinin görüşünün alınmadığı belirtildi.

BİR BİTMEDİNİZ

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek Arasta Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili yaşanan son gelişmeleri sosyal medya hesabından paylaştı. Başkan İşlek açıklamasında; “Bir bitmediniz. Maalesef İlçemizde değişim ve gelişim karşıtı ne kadar kabiliyet yoksunu, kıskançlık krizi geçiren, yalan makinası, siyaset fosili, kripto siyaset uzmanı, siyaset tefecisi ve artık halkın gözünde itibarı 5 para etmeyen, idrak yolları enfeksiyonu geçiren; 3,5 yıldır erkek gibi karşıma çıkamayan, masa arkalarında siyaset dizaynı yapan;

ne kadar aklı evvel varsa kandırıp maşa olarak kullanan siyasiler yine birini tetikçi yapmış, bugün Arasta Projesini İdare mahkemesine vermişler. Aferin size...

ADALETİN TOKADINI YİYECEKSİNİZ

Yemin ediyorum yine adaletin tokadını yiyeceksiniz. Bu memlekette "Ömer İşlek hukuksuz iş yapıyor" "Ben Hukukçuyum yapamaz" vs vs diye garibanları kandırıp, iyi niyetli kişileri Maşa olarak kullanan Ahlaksızlar... 35 gündür 2. İhaleye katılım için davet edilecek firmaları arayıp " sakın girmeyin. Hukuk iptal edecek, batarsınız" diye güya projeyi engellemeye, baltalamaya çalışanlar... Sizin alayınızı, ağa babalarınızı, masa başı dizayncıları, İftiracıları, fitne dağıtıcılarını hülasa Hepinizi bir çuvalın içerisine doldurup siyaset mezarlığına atmazsam "Gök girsin, kızıl çıksın"

SİZ BİZİ ENGELLEYEMEZSİNİZ

Yeter artık, bu ilçenin yıllardır sırtında kambur olan kim varsa deşifre olacak. Ne zaman Belediye olarak hizmet atağına kalkmaya başlıyoruz, hızlanıyoruz hemen engellemek için birileri düğmeye basıyor.  Son kez söylüyorum siz bizi engelleyemezsiniz, ancak bu ilçeye vakit kaybettirirsiniz... En adaletli makama yani sizi Allaha havale ediyorum... Hemşerilerim hiç merak etmesin bunların Alayına yeteriz, ağzımızdan çıkanı yaparız Allah'ın izniyle..” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.