SON DAKİKA
Hava Durumu

“Arkadaşlar sizden galibiyet bekliyoruz”

Geçtiğimiz gün idmanı ziyaret eden Korkuteli Spor yönetimi takıma moral verdi. Yöneticiler “ Her zaman maddi manevi arkanızdayız, bu hafta galibiyet gelsin” Diye konuştular.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Arkadaşlar sizden galibiyet bekliyoruz”

Korkuteli Spor Süper Amatör Ligin 14. Haftasında Kınık Spor’a konuk olacak, yayla ekibinde moraller yerinde. Geçtiğimiz gün de Korkuteli Spor yönetimi, idman öncesi takımı ziyaret etti ve moral konuşması yaptı. Korkuteli Spor Başkanı Mesut Kurtoğlu; “ Arkadaşlar yakın zamanda yönetim değişikliği daha doğrusu görev değişikliği oldu. Biz maddi manevi her zaman yanınızdayız. Bu takım neler yapabileceğini, imkânsız diye bir şeyin olmadığını herkese gösterdi.” dedi.

“Bu takıma galibiyet yakışır”

Kurtoğlu “ Biz sizlere güveniyoruz, sizde kendinize ve bizlere güvenin. Bu takım, bu taraftar galibiyeti hak ediyor. Biz sizlerden galibiyet bekliyoruz, bu hafta galibiyet gelsin.” Diye konuştu. Yeni yönetime, yedek yönetim kurulu üyesi olarak dahil olan İlçe Tapu Müdürlüğünden Yusuf Çağan’ı tanıştırdı. Çağan;” Arkadaşlar merhaba ben yeni dahil oldum, buralı değilim ama sizleri çok yakından takip ediyorum. Kendi oğlumda alt yapıda ne kadar öz verili ve hırslı olduğunuzu görüyorum. Bu takıma galibiyet yakışır” Dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.