SON DAKİKA
Hava Durumu

Artık derlenme toparlanma zamanı

1 Eylül tarihinde yapılacak İyi Parti Antalya İl Kongresinde mevcut Başkan Mehmet Başaran ile yarışacak olan Ali Adnan Kaya ve ekibi önceki gün Korkuteli’nde partilileri ile bir araya geldi. Kaya, “Kırgın küskün ne kadar insan varsa partiye gönül vermiş önce iyi partiye kayıt olan sonra istifa eden, bu güç birliği ile çok rahat toplayabiliriz. Artık derlenme toparlanma zamanı.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2020 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2020 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Artık derlenme toparlanma zamanı

KAYA VE EKİBİ KORKUTELİ’NDEYDİ

İYİ Parti Antalya İl Kongresi'ne sayılı günler kala il başkanı Mehmet Başaran'ın karşısına aday çıkan Ali Adnan Kaya, Nihat Kavşut ve İlhami Okudan önceki gün tabanın sesini dinleyerek birleşme kararı almıştı. Ali Adnan Kaya’nın Başaran’ın karşına rakip çıkması kararının ardından ekip, önceki gün seçim çalışmaları için Korkuteli’nde partilileri ile bir araya geldi. Başkan Adayı Ali Adnan Kaya toplantıda neden birleşme kararı aldıklarını anlattı.

 

ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPARIZ

Birçok kitleyi İyi Partiye katabileceklerini ifade eden Kaya, “Buna hem sosyal çevremiz yeterli hem siyasi çevremiz yeterli. Hem de geçmişten gelen tabanımız biraz daha fazla heyecanlanacak. Bu birleşme bile inanılmaz bir heyecan getirdi. O kadar çok telefon geldi ki İyi Partinin insanlara umut olduğunu bu telefonlarla göstermiş oldu. 1 Eylülde yapılacak olan kongre Cenabı Allah’ımız bizlere nasip eder sizlerin de destekleriyle bizlerde İyi parti için memleketin umudu için elimizden gelen her şeyi yaparız.” dedi.

Toplantıya; İyi Parti Antalya İl Başkan Adayı Ali Adnan Kaya, İlhami Okudan, Nihat Kavşut, İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz, Önceki dönem Korkuteli Belediye Başkanı ve EKDAĞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gökce, 2019 Yılı seçimleri  Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Halil Kara, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Delegeleri ve partililer katıldı.

 

ADAYLAR SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

1 Eylül'de yapılacak İYİ Parti Antalya İl Kongresi için adeta nefesler tutuldu. 3 adayın mevcut il Başkanı Mehmet Başaran’a karşı birleşmesi ile seçime 1 hafta kala adaylar seçim çalışmalarına hız verdi. İl Başkan Adayı Ali Adnan Kaya, önceki gün ilçemize gelerek, neden 3 adayın birleşme kararı aldığını partilileri ile paylaştı.

 

YÖNETİLİŞ TARZINDAN ŞİKÂYETLERİMİZ VAR

İyi Parti Antalya İl Başkan Adayı Ali Adnan Kaya, “Bugüne kadar her şey yolunda olsaydı bugün bu adaylık yarışına çıkmamıştık. Belki bu birleşmeye bile gerek kalmazdı. Aday arkadaşlarımız çıkardı demokrasi adı altında yarışırlardı. Fakat bizim memleketin geleceği, çocuklarımızın geleceği olan, umut ederek kurduğumuz mücadele ettiğimiz İyi partinin yönetiliş tarzından şikâyetlerimizden dolayı aynı fikirlerle çıktık.

 

HEPİMİZ ADINA İNŞALLAH HAYIRLI OLUR

Fakat baktık ki bu bölünme daha büyük zarar verecek partiye. Dört adaylı kongrelerde kaybeden 3 tanesinde genelde sıkıntı olur kavgalar olur dedikodular olur. Bu manada güç birliği yaptığımız zaman illa kırılanlar olabilir ama bu en az seviyeye düşer. Bu birliktelik hepimiz adına İnşallah hayırlı olur. Ben bu manada hem İlhami Okudan kardeşime hem de Nihat kardeşime göstermiş olduğu özveriden dolayı çok teşekkür ediyorum.

 

SOSYAL BASKINIZA KULAK VERDİK

Biz güç birliği yapabilme, daha iyi hizmetler verebilme partimizi daha yukarılara taşıyabilme, kırgın küskün ne kadar insan varsa partiye gönül vermiş önce iyi partiye kayıt olan sonra istifa eden, giden, küsen darılan bu insanları bu güç birliği ile çok rahat toplayabiliriz diye düşünüyorum. Artık derlenme toparlanma zamanı. İnşallah bunu da başarabilecek güçteyiz. Artık biz bu yola çıktık sizin sosyal baskınıza kulak verdik. Bu konuda bir takım istişareler yaptık. Kanaat önderleri ile oturduk konuştuk neticede aday olmak bana kısmet oldu. Büyük vebal aldık. İlhami Başkanımız ve Nihat Başkanımızın bize vermiş olduğu haklarını ziyan etmeyeceğiz.

 

BİRÇOK KİTLEYİ İYİ PARTİYE KATABİLİRİZ

Bugün geldiğimiz noktada aslında İyi Parti hak ettiğini Antalya’da alamadı. Bize göre 5 vekillik Antalya vardı, 3 vekil alarak boynumuzda büküldü. İnşallah bundan sonra bu süreçten sonra eğer desteklerinizi verirseniz geçmişte yaptığımız görevi bilen birçok arkadaşlarımız var. Onlar neler yapabileceğimizi biliyor. Bir çok proje üretebiliriz. Birçok kitleyi İyi Partiye katabiliriz.

 

İNANILMAZ BİR HEYECAN GETİRDİ

Buna hem sosyal çevremiz yeterli hem siyasi çevremiz yeterli, hem geçmişten gelen tabanımız biraz daha fazla heyecanlanacak. Bu birleşme bile inanılmaz bir heyecan getirdi. O kadar çok telefon geldi ki İyi Partinin insanlara umut olduğunu bu telefonlarla göstermiş oldu. 1 Eylülde yapılacak olan kongre Cenabı Allah’ımız bizlere nasip eder sizlerin de destekleriyle Bizlerde İyi parti için memleketin umudu için elimizden gelen her şeyi yaparız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendiyi de bu ülkenin Cumhurbaşkanı yaparız.” dedi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.