SON DAKİKA
Hava Durumu

“Artık susmak yok”

Korkutelispor Kulübü yönetimi ve hocaları basın açıklaması yaptılar. Yapılan açıklamada; “ Artık susmak yok, gözlemciler ne işe yarar anlamıyoruz.” İfadeleri kullanıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2018 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2018 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Artık susmak yok”

Korkutelispor Kulübü yönetimi ve hocaları yaptıkları açıklamada; “ Kulüp olarak eski dönemlerde oluşan kötü imajı son 9 senedir yok etmeye çalıştık. Her yıl katıldığımız 3 veya 4 alt yapılarımızla A takımımızla Antalya’nın her ilçesinde sonuç ne olursa olsun sportmenliğe yakışır centilmence yarışmacı bir kulüp olmaya çalıştık. Her geçen yıl büyümeye ve doğru adımlar atılmaya çalışıldığı Antalyaspor kamuoyunda zaten bilinmektedir. Önümüzdeki yıl tesisleşme yönünde atılacak adımlar düşünülen bir ortamda  ancak son iki senedir bu kimliğimizden uzaklaştırılmaya çalışılıyoruz. Sebepleri ise rakiplerimizin saha içinde sadece futbol oynayarak değil saha dışında (geçen sene Kestel ve Manavgat) oyuncularımıza şike teklif edip, oynayacağımız takımlara teşvik verip ve daha birçok olumsuz hal ve hareketler sergileyip sporun içerisinde kendilerince başarılı olmaya çalışmışlarıdır.” İfadeleri kullanıldı.

“Bundan sonra artık bizlerde susmayacağız hakkımızı kimseye yedirtmeyeceğiz”

Korkutelispor Kulübü; “ Bu yıl ise gittiğimiz birçok deplasmanda futbolcularımıza, teknik ekibimize kulüp yöneticilerimize ve taraftarlarımıza ağıza alınmayacak küfürler, su şişeleri, ses bombaları, taş tükürük ve en son olarak da polisimiz tarafından 4 alkollü seyirciye değildi futbolcuların bulunduğu soyunma odasına kadar biber gazı sıkılmıştır. Bizler bunları hiçbir zaman hak etmedik. Liglerin son haftalarında düşen takımla da şampiyon olan takımla da oynadık ama pis kokuşmuş düşünceler içerisinde olmadık olmayız da. Ev sahipliği yaptığımız alt yapı veya A takım müsabakalarının birçoğunda sonuç ne olursa olsun bilenler bilir ekmeğimizi yemeğimizi paylaştık .Aynı takımlar bizlere bu dik duruşumuzun karşılığını veremediler. Deplasmanlarda yaşadıklarımızın sonucunda ne ceza aldılar nede ihtar aldılar. Gözlemciler ne işe yarar anlamıyoruz. Zaten genelde bütün maçlarda kötü yönetim gösteren hakemlerle gözlemciler aynı araba ile gelirse raporuna ne yazacak. Bundan sonra artık bizlerde susmayacağız hakkımızı kimseye yedirtmeyeceğiz kulübümüzü ve futbol takımlarımızı ezdirtmeyeceğiz böyle biline.” Şeklinde konuştular. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.