SON DAKİKA
Hava Durumu

ASAT’tan alt yapı sonrası hızlı asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, alt yapısını tamamladığı bölgelerde asfalt çalışmalarını da büyük bir titizlikle sürdürüyor. ASAT son bir ay içerisinde merkez ve ilçelerde yaklaşık 25 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2019 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2019 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
ASAT’tan alt yapı sonrası hızlı asfalt

ASAT Genel Müdürlüğü, bir yandan yeni yatırımların temellerini atarken altyapı çalışmalar ardından deforme olan cadde ve sokakları da ihmal etmiyor. ASAT, tamamlanan altyapı projeleri sonrasında bozulan cadde ve sokakları hızla asfaltlıyor. Yolların bakım ve onarımı büyük bir titizlikle yürütülüyor.

 

25 KİLOMETRE ASFALT

Bu kapsamda içme suyu ve kanalizasyon imalatı yapılan Korkuteli Uzunoluk ve İmrahor mahalleleri, Kumluca Erentepe ve Kasapçayır mahalleleri ile Antalya merkezindeki Ünsal, Fevzi Çakmak, Varsak, Aktoprak, Gazi, Doğuyaka, Güzeloba ve Zümrütova mahallelerinde bozulan yollar kısa sürede asfaltlanarak, halkın hizmetine sunuldu. ASAT son bir ay içerisinde 25 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.