SON DAKİKA
Hava Durumu

Asenalar bu kez gönülleri fethetti

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatı Kadın Kolları, "Bir Mont Bir Bot" Sosyal Sorumluluk Projesi ile ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürmek amacıyla geçtiğimiz gün Korkuteli Belediye Düğün Salonunda bir araya geldi. Asenalar düzenledikleri sosyal sorumluluk projesi ile iki yüz çocuğun yüreğine dokunmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2020 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2020 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Asenalar bu kez gönülleri fethetti

ADETA ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

MHP Kadın Kolları tarafından düzenlenen, "Bir mont bir bot" sosyal sorumluluk projesi amacına ulaştı. İlçemizdeki ihtiyaç sahibi çocukların üşümemesi için düzenlenen iyilik hareketi, duyarlı vatandaşlar sayesinde adeta çığ gibi büyüdü. Korkuteli Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen programa Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek'te katılarak destek verdi.

 

 

200 ÇOCUĞUN YÜZÜ GÜLECEK

Tüm görüşten kadınların katılarak, destek verdiği program tüm çevrelerin beğenisini topladı. İhtiyaç sahipleri çocukların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen programdan elde edilen gelir ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği ihtiyaç sahibi çocukların ihtiyaçları giderilecek. Proje ile ihtiyaç sahibi iki yüz çocuğun yüzü gülecek.

 

MHP Kadın Kolları tarafından düzenlenen, "Bir mont bir bot" sosyal sorumluluk projesi amacına ulaştı. İlçemizdeki ihtiyaç sahibi çocukların üşümemesi için düzenlenen iyilik hareketi, duyarlı vatandaşlar sayesinde adeta çığ gibi büyüdü. Korkuteli Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen programa; Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek ve eşi Fatma İşlek, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, MHP Kadın Kolları Başkanı Nuray Bakacak, Ak Parti İlçe Başkanı Tülay Yıldız,  MHP Antalya Kadın Kolları Başkan Vekili Ayşegül Tuna, il yöneticileri ve ilçemizdeki kadınlar katıldı.

 

ÇOCUKLARIN İHTİYAÇLARI GİDERİLECEK

Tüm görüşten kadınların katılarak, destek verdiği program tüm çevrelerin beğenisini topladı. İhtiyaç sahipleri çocukların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Belediye Düğün Salonunda Saat:13.00'de başlayan programda, programa katılanlara çekilişler yapılarak sürpriz hediyeler verildi. Programdan elde edilen gelir ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği ihtiyaç sahibi çocukların ihtiyaçları giderilecek.

 

İÇİNİZ RAHAT OLSUN

MHP Kadın Kolları Başkanı Nuray Bakacak, "Yardımda bulunacağımız hiçbir öğrenciyi biz belirlemedik. Milli Eğitim Müdürlüğüyle işbirliği halinde çalışmalarımızı yürüttük. Gerçekten ihtiyacı olan çocuklarımızın isimleri detaylı bir araştırmayla oluşturuldu. O yüzden içiniz rahat olsun. Sizler bize destek verdiğiniz sürece "Komşusu açken tok yatan bizden değildir." düsturusuyla hareket etmeye devam edeceğimizden şüpheniz olmasın. Varlığınızla bize güç verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz. Ayrıca, gecesini gündüzüne katarak maddi manevi yardımlarını bizden esirgemeyen Belediye Başkanımız Ömer İşlek'e, ilçe başkanımız Medine Yapılmışev'e ve bu günün asıl mimarı ilçe kadın kolları teşkilatıma çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

 

 

BİR YARDIM KAMPANYASI ASLA DEĞİL

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev,"Kadın Kollarımızın düzenlemiş olduğu, "Bir Mont Bir Bot" kampanyasına hepiniz hoşgeldiniz, şeref verdiniz. Kıymetli misafirlerimiz bu programımız bir sosyal sorumluluk projesi. Bir yardım kampanyası asla değil. Siyasi partilerin kadın kolları sosyal sorumluluk projesi kapsamında faaliyetler düzenlemekle mükelleftirler. Geçen sene 29 Ekim etkinliğinde kadın kollarımız Cumhuriyet Şöleni düzenlediler. İlçe Teşkilatımız, şehitlerimiz için  Sarıkamış yürüyüşü düzenlediler. Bugünde burada siz kıymetli hanımlar ile sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde "Bir mont bir bot" adlı programımızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Sakarya'da Ağrı'da bu ad altında pek çok program düzenleniyor. Fakat bizim haklı gururumuz şudur ki;ilçemizde ilk defa Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları "Bir mont bir bot" programını düzenlediler." dedi.

 

 

EMSAL OLMASINI DİLİYORUZ

Yapılmışev, "Kadın Kollarımızın düzenlemiş olduğu bu programda öncelikle şunu belirtmek istiyorum; Kadın sadece kadın değildir, kadın ocaktır. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli kadın için; Kadın vatandır, kadın eştir, kadın vicdandır, kadın şefkattir.  Yolda üşüyen bir çocuk gördüğümüz zaman önce kim üzülür? Kimin kalbi titrer? Bir anne olan, bir eş olan, bir kız kardeş olan bizlerin kalbi titrer. Dolayısıyla bu programı yapmakta en çokta Kadın Kollarımıza yakışmıştır. Kadın Kollarımıza bir aydır gece gündüz demeden yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Sonrasında tabi ki bu program tek başımıza gerçekleşmedi. Çocuklarımıza tek başımıza yardım yapmadık. İlçemizin çok kıymetli kadınları erkek, genç, yaşlı, ev hanımı herkes üşüyen ayakları, titreyen yürekleri ısıtacağız. Allah bize nasip eyledi. Emsal olmasını biz buradan diliyoruz. Diğer siyasi partilere,  STK'lara, resmi kurumlara inşallah bizler emsal teşkil edelim. Artarak devam etsin inşallah bu projeler." diye konuştu.

 

Kadın kolları bize hiç bir şey bırakmayacak

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, "İnsanlık tarihi boyunca Türk kadını sadece bir doğurgan, sadece bir eş, sadece bir ev hanımı olmadı. Türk kadını kültürde, sanatta, sporda, siyasette ülkenin geleceğinde, ülkenin geçmişinde hep var oldu. Allah'ta varlığını  hiçbir zaman eksik etmesin inşallah. Ben bu proje belediye başkanı sıfatı ile bana geldiği zaman dedim ki; biliyorum ki kadın kolları bize hiç bir şey bırakmayacak. Sadece salon, çok büyük katkı diyorsunuz ama ben hak etmediğim hiçbir şeyi bu güne kadar almadım. Belediye başkanlığımda dahil olmak üzere. Ben sadece altmış bin kişinin salonunu tahsis ettim. Dolayısıyla şahsi olarak şu ana kadar bir şey yapmadım. Ama eşimden duyduğuma göre; Milli Eğitimimizden gelen, bir mont ve bir bota ihtiyacı olan çocuklarımızın sayısı aslında fazla.

 

Bir tane evladımız üşümeyecek

İşlek, “ Zannedersem 300 küsuru geçmiş durumda. Fakat mükemmel bir çalışma ile Kadın Kollarımızın önünde saygı ile eğiliyorum. 200 rakamını buldular. İlçe milli eğitimden gelen listede. Ben sadece şunu söyleyeceğim; Bugün akşam buradan ayrılırken Korkuteli'mizde geriye kalan kaç tane çocuğumuz varsa hepsinin montu da, botu da bana aittir. Ben ancak bunu söylüyorum. Bir tane evladımız üşümeyecek. Genel Başkanımızın talimatıyla Milliyetçi Hareket Partisinin yönettiği hiçbir ilçede, hiçbir çocuk aç kalmayacak. Bu dağda herhangi bir kuzuyu kurt kapsa sorumlusu benim diye çıktığım bu yolda sizlere verebileceğim en büyük söz ve sizlerden istediğim en büyük destek şu; lütfen mahallenizde, sokağınızda bir tane gerçek fakir gördüğünüzde bana haber vermiyorsanız vebali sizin üzerinizde olsun. Korkut'un elinde Allah izin verirse Antalya'nın en iyi merkezi ilçemizde açılacak." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.