SON DAKİKA
Hava Durumu

Asfalt İçin Start Verildi

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, önceki gün sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak tüm alt yapı çalışmaları tamamlanarak doğalgaz bağlantılarını tamamlamış sokaklarda asfalt yapımına başlandığını ifade etti. Ekim ayı sonuna kadar 65 km’lik hattı asfaltlamayı planladıklarını ifade eden Ömer Başkan alt yapı çalışmaları bitse bile doğalgaz bağlantısını tamamlamayan sokaklarda ise asfalt çalışması yapılmayacağını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2022 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2022 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Asfalt İçin Start Verildi

ASFALTA BİSMİLLAH...

Ömer Başkan açıklamasında; “Değerli Korkutelililer Allah nasip ederse bugün itibariyle asfalt çalışmalarımızın alt yapılarına başladık, Karşıyaka Mahallesinden. Biz asfaltla ilgili çalışmalarımıza başladık. Sokağımızda elektrik hatları, telefon hatları yere alındı.  ASAT çalışmalarını yapmış durumda, doğalgazımız geçmiş durumda ve bina bağlantıları yapılmış durumda. Yani her bina kendisine ait bina bağlantısını yapmış durumda. Biz hızlı bir şekilde Ekim ayına kadar asfalt çalışmamızı yapacağız. Fakat bir sokakta bina bağlantısı yapılmamış bir yer varsa biz oranın asfaltlanmasını bekleteceğiz.

BAĞLANTISINI YAPTIRMAYAN BİNALARIN SOKAĞINA ASFALT YAPILMAYACAK

Sokaklarınızın bir an önce asfaltlanmasını istiyorsanız lütfen bir tane bile bina bağlantısı bırakmayalım. 10-15 yıl doğalgaz bekledik lütfen herkes kendi sokağını kontrol etsin. Ben kendi muhtarlarımıza ve azalarımıza da gerekeni söyledim. Asfalt yapılmasını istenen bütün sokaklarda herkes o sokağın içerisindeki bina bağlantısını yaptırsın. Bina bağlantısını yaptırmayan o sokağı asfaltlamayacağız. Ekim ayı sonuna kadar geçen yıl yapılmış olan 65 Km hattın tamamını bitirmeye çalışacağız. Ekiplerimiz, hazır malzemelerimiz hazır, bir sıkıntımız yok çok şükür. Tek istirhamımız artık milletimizin ferasetiyle iyi niyetiyle ilçemizi güzelleştirmek.” İfadelerini kullandı.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.