SON DAKİKA
Hava Durumu

Asfalt ve Kilitli Parke çalışması devam ediyor

Korkuteli Belediyesi tarafından sezon başında başlatılan asfalt çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Asfalt çalışmalarının yanı sıra kilitli parke döşeme çalışmalarının da devam ettiği bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2017 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2017 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Asfalt ve Kilitli Parke çalışması devam ediyor

Taşkesik Kırkpınar, Esenyurt ve Çomaklı mahallesinde bulunan bazı yolların stabilize çalışması tamamlanırken bazı yollarda stabilize çalışması devam ediyor. Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce şunları söyledi: “ Tatil günleri de dahil olmak üzere yol çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyoruz. Ekiplerimiz farklı mahallelerde çalışmalar yapıyor. Taşkesik, Kırkpınar ve Çomaklı ve Esenyurt mahallelerimizde bazı yollar asfalt için hazırlandı. Bazı yollarda asfalt için hazırlanıyor” dedi. Başkan Gökce  Çomaklı mahallesinde asfalt çalışmalarının yanı sıra kilitli parke taşı çalışmalarının da devam ettiğini belirtti.

“ Planlarımız doğrultusunda çalışmalar devam ediyor”

Başkan Gökce, “ Planlarımız doğrultusunda çalışmalar devam ediyor. Yapılan yollarımız hayırlı olsun” şeklinde konuştu.Çomaklı’da yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden Çomaklı Mahalle Muhtarı Veli Deniz, “Mahallemizde bulunan birçok yolumuz çok kötü durumdaydı. Geçtiğimiz günlerde bazı yollarımız kilitli parke taşı yapıldı. Şuan için hem kilitli parke taşı çalışması yapılıyor, hem de bazı yolların stabilize çalışması yapılıyor. Stabilize çalışması tamamlan yollar önümüzde günlerde asfalt yapılacak. Belediye Başkanımız Sayın Hasan Gökce ve ekibine teşekkür ediyoruz. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.