SON DAKİKA
Hava Durumu

Asfalt ve kilitli parke çalışması Hafta sonu da devam ediyor

Geçtiğimiz hafta Yazır mahallesine, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Başkan Yardımcısı Mehmet Batı, Belediye meclis üyeleri Halil Kara, İrfan Yılmaz, Süleyman Uğurlu ve Mehmet Kılınç Yazırda incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2017 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2017 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Asfalt ve kilitli parke çalışması Hafta sonu da devam ediyor

Geçtiğimiz hafta Yazır mahallesine, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Başkan Yardımcısı Mehmet Batı, Belediye meclis üyeleri Halil Kara, İrfan Yılmaz, Süleyman Uğurlu ve Mehmet Kılınç’ın  gelerek incelemelerde bulunduğunu açıklayan muhtar Çelik, “ Başkanımız ve ekibine kendim ve Yazır halkı adına teşekkür ediyorum. Mahallemizde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları hafta sonu olmasına rağmen son hızla devam ediyor. Asfalt olacak yolların ise zemin çalışmaları sürdürülüyor. Önümüzdeki günlerde asfalt dökümü de yapılacak. Çalışmalar tamamlanınca mahallemizin görünümü değişecek” dedi.

“İlçe merkezinde asfalt yapımı için zemin çalışmaları devam ediyor”

Sathi kaplama asfalt, kilitli parke taşı, bordür ve kaldırım çalışmalarının planlandığı şekilde devam ettiğini açıklayan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, “ Bozova ve yalla mahallelerinden sonra ilçe merkezinde bazı yollarımız asfalt yapıldı. İlçe merkezinde asfalt yapımı için zemin çalışmaları devam ediyor. Bahçeya, Alaaddin ve Yazır mahallemizde bulunan ve zemin çalışması yapılan yollarımız asfalta kavuşuyor. Yol çalışmalarımız yapılan program dahilinde devam ediyor. Sezon sonuna kadar bir çok yolumuzun asfalta kavuşacak “ dedi
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.