SON DAKİKA
Hava Durumu

“ASFİM’ le spor yapmayan kalmasın”

Antalya Spor ve Fitness Merkezleri dönem kayıtları başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Mahmut Bilgiç “ ASFİM dönem kayıtları başladı, ASFİM’ le spor yapmayan kalmasın” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2018 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2018 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“ASFİM’ le spor yapmayan kalmasın”

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren ASFİM’ de yeni dönem kayıtları başladı. Konyaaltı, Atatürk, Kepez, Varsak, Gazipaşa, Korkuteli, Döşemealtı, Elmalı, Kemer, Demre ilçelerinde faaliyet gösteren ASFİM’ de kayıt dönemi başladı. ASFİM’ in imkânlarından ücretsiz faydalanmak isteyen vatandaşların, 14 Ocak’a kadar www.abbsporhizmetleri.com adresinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Kurslar ise 29 Ocak’ta başlayacak. ASFİM Profesyonel eğitmenler ve diyetisyenler eşliğinde ücretsiz spor yapma imkânı sunuyor.

“ASFİM ilçemizde de büyük ilgi görüyor”

 ASFİM’lerde vatandaşlar için fitness, step-aerobik, pilates, yoga, zumba ve çocuklar için temel jimnastik dersleri veriliyor. Spor yapmak isteyen 15 yaş üzeri vatandaşlar ASFİM’lerden ücretsiz yararlanabiliyorlar. Antalya, Spor ve Fitness Merkezlerinin kayıt dönemleri 2 ayda bir yenileniyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Mahmut Bilgiç’te “ ASFİM’le spor yapmaya kalmasın, yeni dönem kayıtlarımız başladı. Vatandaşlara ücretsiz spor yapma ve formda kalma imkanı sunan ASFİM ilçemizde de büyük ilgi görüyor” Dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.