SON DAKİKA
Hava Durumu

“ Asli görevim Belediye Başkanlığı”

Geçtiğimiz hafta başında Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, makamında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gökce parti çalışmalarından dolayı belediye hizmetlerinin aksadığı sorusuna “ Benim asli görevim Belediye Başkanlığı” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2017 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2017 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“ Asli görevim Belediye Başkanlığı”

Korkuteli’nde görev yapan gazeteciler geçtiğimiz hafta başında Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’ ye konuk oldular, merak edilenleri sordular. Gazetecilerin parti çalışmaları sırasında belediye hizmetlerinin aksadığı iddia ediliyor sorusuna “ Benim asli görevim Belediye Başkanlığı” şeklinde cevap veren Gökce “  Belediye Başkanı olurken siyasetle olursunuz, Biz çok göz önündeyiz ve dikkat çektik. Benim asli görevim belediye başkanlığıdır. Asla görevimi aksatmadım, ev aksatmamaya çalıştım, bu görevin önüne hiç bir şey geçmedi. Görev ve sorumluluklarımız bellidir. Elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz.” Dedi. Korkuteli ile ilgili soruların ardından yeni parti ile ilgili sorulara geçildi ve Hasan Gökce’ye İyi Parti herkese mavi boncuk mu dağıtıyor, böyle bir algı var denildi. Hasan Gökce “ Bizim kırmızıçizgilerimiz var arkadaşlar, kimseye mavi boncuk falan dağıttığımız yok.” Şeklinde Konuştu.

“Biz herkesi kucaklıyoruz”

Gökce “ Mesela 15 Temmuz’u bu ülkeye yaşatanlar ve PKK uzantısı olanlar, bu ülkeyi bölmeye çalışanlar bizim aramızda olmazlar. Bu iddialar İyi Parti’yi karalama iddiaları olabilir anca. İtibarsızlaştırma çalışmalarını anlayamıyoruz. Daha ortada bir şey yok. Bu millet bu yapıyı nasıl beslerse öyle devam edecek. Milletin kararını ortaya koyabilmesi için beklemek lazım. Biz herkesi kucaklıyoruz, bu yapının için yukarda belirttiğim kişiler dışında herkes var. Liberaller, muhafazakârlar, doğuda PKK ve AKP arasında sıkışmış ve bunalmış Kürt kardeşlerimizde var. Bu yapı halk için en iyi olanı istiyor. Farklılıklarımızı görerek neler yapabiliriz, biz bunun peşindeyiz, birbirimizi farklılıklarımızla kabul ederek yola çıktık ve öyle devam edeceğiz.” Dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.