SON DAKİKA
Hava Durumu

Avdan’a 5 yıldızlı köy konağı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nin Avdan Mahallesi’ne köy konağı ve muhtar evi kazandırdı. Mimarisi ile beğeni toplayan konak, mahallenin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2017 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2017 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Avdan’a 5 yıldızlı köy konağı

Korkuteli’nin altyapı, kanalizasyon, yol gibi ihtiyaçlarını kısa sürede çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, ilçenin sosyal ihtiyaçlarına da cevap veriyor. Büyükşehir Belediyesi,

Korkuteli’nin Avdan Mahallesi’ne vatandaşların kullanımı için modern bir köy konağı inşa etti. Mahallelinin düğün, cenaze, toplantı gibi sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek köy konağı içinde 350 kişilik çok amaçlı salon, çocuk oyun alanı, iki adet gelin odası, yemekhane, mutfak, fırın ve muhtarlık ofisi bulunuyor. Avdanlıların ortak evi olacak köy konağı, mahallenin büyük bir eksikliğini giderecek. Yaklaşık 1 milyon 420 bin liraya mal olan köy konağı, mahallelinin buluşma noktası olacak. Avdan sakinleri, yıllardır hayalleri olan bu hizmeti kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.