SON DAKİKA
Hava Durumu

Bahçeli İşlek dedi

Dün Ankara’da aday tanıtım toplantısı yapan Milliyetçi Hareket Partisinde Korkuteli Adayı olarak Ömer Niyazi İşlek ismi bir kez daha telaffuz edildi. Böylece İşlek ismi kesinleşmiş oldu.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2019 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2019 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Bahçeli İşlek dedi

ERDOĞAN, İŞLEK DİYECEK Mİ?

Pazartesi Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Korkuteli ve Kemer İlçe Belediye Başkan adaylarını parti internet sitesinden açıklamıştı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın yaptığı yazılı basın açıklamasında 4’ü il olmak üzere 200 belediye başkan adayı daha açıklanmıştı. Açıklamada Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Belediye Başkan adayı olarak Ömer Niyazi İşlek ismi açıklanmıştı. Dün de Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde yarışacak 931 belediye başkan adayını Ankara Kapalı Spor Salonu’nda yapılan aday tanıtım toplantısıyla kamuoyuna tanıttı. Bu adaylardan biri de Korkuteli Belediye Başkan Adayı Ömer Niyazi İşlek oldu. Pazar günüde aday tanıtımı için Antalya’ya Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gelecek.

DETAYLI AÇIKLAMA DÖNÜŞTE

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İşlek’i Cumhur İttifakı’nın Korkuteli adayı olarak da açıklaması bekleniyor. MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev “  Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından organize edilen belediye başkanları aday tanıtım programına teşkilatımız ve adayımız ile birlikte katıldık. Kadın kollarımız, ülkü ocakları ile birlikte oldukça kalabalık bir ekiple katıldık. Salonda müstesna bir bölümde yerimizi aldık. Salon sabahın ilk saatlerinden itibaren salon hınca hınç dolu idi. Allah utandırmasın. Birlikte biz kazanacağız.” İfadelerini kullandı. Yapılmışev detaylı açıklamayı Ankara dönüşü yapacağını belirtti. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.