SON DAKİKA
Hava Durumu

Başaran Korkuteli’nden destek istedi

Yaklaşan Antalya il kongresi öncesi seçim çalışmalarına hız veren İyi Parti Antalya İl Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Başaran geçtiğimiz gün Korkuteli’nde partilileriyle bir araya geldi. Başaran, kongre sonrasındaki plan ve projelerini paylaşarak, Korkuteli İlçe Teşkilatı’ndan destek istedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2020 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2020 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Başaran Korkuteli’nden destek istedi

1 Eylül tarihinde İl Kongresini gerçekleştirecek olan İyi Parti’de İl Başkanı adayları seçim çalışmaları kapsamında ilçelere ziyaretlere devam ediyor. Mevcut İyi Parti Antalya İl Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Başaran geçtiğimiz gün ilçemize gelerek İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Seçim çalışmalarında Başkan Adayı Başaran’ı Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur ve Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel’de yalnız bırakmadı.

HUZUR DOLU YARINLAR İÇİN İYİLER VAR

İyi Parti Antalya Başkan Adayı Mehmet Başaran, “Her yerde vurguladığım gibi Antalya’nın 5- 10 ilçeden ibaret olmadığını bilen, temsil noktasında 19 ilçenin de görüşlerine başvuran, birkaç ilçeye değil, kentimizin bütün ilçelerine, bütün mahallelerine söz hakkı tanıyan, onları yok saymayan bir il başkanı olacağım. Bugün son durağımız Korkuteli’ydi. Korkuteli’nde bizi tüm misafirperverlikleriyle ağırlayan Korkuteli İlçe Başkanım Cemal Tınkaz’a, yönetimimize ve il delegelerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Türk milletinin binlerce yıllık tarihinin tüm görkemini İyilerin iktidarında hep birlikte yaşayacağız. Huzur dolu yarınlar için İyiler var.”  ifadesini kullandı.

PLAN VE PROJELERİNİ BİZLERLE PAYLAŞTI

Ziyaret ile ilgili İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz ise, “Antalya İyi Parti İl Başkan Adayımız Sayın Mehmet Başaran, Muratpaşa İlçe Başkanı Sayın Semih Tayfur, Kepez İlçe Başkanı Sayın Mazlum Yücel ile birlikte ilçemizde ağırladık. 1 Eylül kongre günü ve sonrası ile ilgili plan ve projelerini bizlerle paylaştı. Çıkmış olduğu bu yolda şahsım ve teşkilatım adına kendisine başarılar diliyorum.” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.