SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan adayları ziyaretlere devam ediyor

7 Ocak’ta yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi İl kongresinde aday olan, il başkan adayları dün Korkuteli İlçe Örgütünü ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2017 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2017 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Başkan adayları ziyaretlere devam ediyor
Cumhuriyet Halk Partisi 7 Ocak Pazar günü Antalya İl Kongresini gerçekleştirecek. İl Başkanlığı için mevcut başkan Mustafa Erdem dahil beş kişi adaylık açıklamasında bulundu ve bu doğrultuda çalışmalarına devam ediyorlar. İlçeleri tek tek gezen il başkan adayları dün de Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Örgütünü ziyaret etti. İlk olarak mevcut başkan ve İl Başkan Adayı Mustafa Erdem, daha sonrada eski milletvekili ve il başkan adayı Tuncay Ercenk ilçe örgütünü ziyaret ettiler. 

Yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyaretler ile ilgili açıklama yapan Korkuteli İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır; “ İl başkan adaylarımız, eski vekilimiz Tuncay Ercenk ve mevcut başkanımız ve il başkan adayı Mustafa Erdem, hem 7 Ocakta yapılacak il kongresi çalışma kapsamında hem de ilçe örgütümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kendilerine şahsım ve örgütüm adına teşekkür ediyorum.” Diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.