SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Caran’dan Esnaf Turu

S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimli genel kurulu yarın gerçekleştirilecek. Başkan Caran ve ekibi kongre öncesi ilçedeki esnafı tek tek gezerek hem yeni yıl için hazırlanan hediyelerini takdim ediyor hem de genel kurul toplantısına davet ediyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2023 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2023 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Başkan Caran’dan Esnaf Turu

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Genel Kurulu yarın Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonunda saat.10.00’da gerçekleştirilecek.  Başkan Caran ve yönetimi ilçe merkezi, sanayi sitesi ve köylerde bulunan esnafı tek tek gezerek hem hal hatır sordu hem de genel kurula davet etti.

ESNAFLARIMIZ BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Başkan Caran yaptığı açıklamada; “Bizler her zaman ortaklarımız ve esnaflarımızla iç içeyiz. Hafta sonu köylerdeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Bugün ise Sanayi Sitesinde bulunan esnafımız ve ilçe merkezindeki esnaflarımızı ziyaret ederek 20 Ocak 2023 Cuma günü yapacağımız kongremize davet ediyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında hem esnafımızla yüz yüze sohbet etme imkanımız oluyor hem de dertlerini sıkıntılarını dinliyoruz. Bu vesile ile de esnaflarımız için yaptırmış olduğumuz takvimleri hediye ediyoruz. Esnaflarımız bizler için çok önemli. Ekonominin temel taşı olan esnaflarımızın dün olduğu gibi bugünde yanında olduğumuzu hissettirmek bizleri mutlu ediyor.” Diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.