SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Caran Esnaf İçin dur durak bilmiyor

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunda güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Hasan Can Caran’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Başkan Caran bir taraftan misafirlerini ağırlarken bir taraftan da köylerdeki esnafları ziyaret etmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2023 19:25
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2023 19:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Başkan Caran Esnaf İçin dur durak bilmiyor

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 54’üncü Genel Kurulunda güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Hasan Can Caran’a ziyaretler tüm hızıyla sürüyor. Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ünal Ersan ve ilçedeki birçok esnaf Başkan Caran’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIMIZDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Bir taraftan ziyaretleri kabul eden Başkan Caran bir taraftan da köylerde bulunan esnafı ziyaret edip genel kurulda kendisine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyor.  Gerçekleşen ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Başkan Caran; “2021-2022 Yılları Genel Kurulunda beni ve ekip arkadaşlarımı teveccühleriyle yeniden seçen tüm ortaklarımıza şükranlarımı sunar, her daim onlara layık olmak için gece gündüz çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmamasının bilinmesini isterim. Bu vesileyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunan değerli ortaklarımıza teşekkürlerimi sunarım.” Dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.