SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Dere’den Korkuteli Çıkarması

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, beraberindeki heyet ile birlikte dün Korkuteli’de bir dizi kurum ve esnaf ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2023 20:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2023 20:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Başkan Dere’den Korkuteli Çıkarması

BAŞKAN DERE’DEN KAYMAKAMA ZİYARET

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü’yü Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin Kaş Esnaf Odası Ali Çalışkan, Kumluca Ulaştırma Oda Başkanı Bayram İğneli, Korkuteli Esnaf Odası Başkanı Mesut Kurtoğlu, Korkuteli İnşaat ve Elektrikçiler Odası Başkanı Ünal Ersan,  Korkuteli Şoförler Odası Başkanı Kemal Istık ile birlikte makamında ziyaret ederek Korkuteli esnaf ve sanatkarlarımızın genel durumu sorun ve talepleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.  

AESOB HEYETİ KORKUTELİ ESNAFINI DİNLEDİ

Başkan Dere ilçe merkezindeki esnafı da işyerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunup sohbet etti. Ardından Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mesut Kurtoğlu, Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisat ve Doğramacılar Odası Başkanı Ünal Ersan, Korkuteli Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Kemal Istık ile odaların yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette ilçe esnafının sorun ve talepleri görüşülerek gerekli çalışmaların yapılması için istişarelerde bulunuldu.

GÜNDEMDEKİ KONULARI DEĞERLENDİRDİK

Gerçekleşen ziyaretlerle ilgili bilgi veren Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere; “Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği olarak oda ziyaretlerimiz kapsamında dün Demre, Kaş bugünde Elmalı ve Korkuteli ziyaretlerini yapıyoruz. Korkuteli ilçemizde Kaymakamımız daha sonra başkanlarımızla Esnaf ziyaretlerimiz Esnaf Odamız, Elektrikçiler İnşaatçılar Odamız şimdi de Korkuteli Ulaştırma Hizmetleri Odamıza ziyaretteyiz. Arkadaşlarımızla birlikte hem seçimle ilgili daha önce yapmış olduğumuz seçimlerle ilgili teşekküre geldik, yine Sayın Cumhurbaşkanımızın seçimle ilgili vermiş olduğu hayata geçen resmi gazetede yayınlanan ve yayınlanacak olan konuları değerlendirdik. Tüm yönetim ve denetimdeki arkadaşlarımızın sorunlarını sıkıntılarını dinledik. Sayın Başkanımıza ve ekibine şahsımıza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Kemal Istık Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyoruz.” Diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.