SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Gökce’den anlamlı hediye

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce engelli bir vatandaşın akülü tekerlekli sandalye talebini yerine getirdi. Başkan Gökce’nin hediye ettiği akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan Mehmet Tufan çok mutlu olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Başkan Gökce’den anlamlı hediye

“Belediye Başkanımız Sayın Hasan Gökce ile yaklaşık 12 yıldır tanışıyoruz. Hep yanımızda oldu” diyen Mehmet Tufan şunları söyledi; “ Geçtiğimiz günlerde başkanımız Hasan Gökce’den Akülü Tekerlekli Sandalye talebinde bulunmuştum. Başkanımız bu talebi geri çevirmeden hemen benim için Akülü tekerlekli sandalye getirterek hediye etti. Kendisine teşekkür ediyorum. Çok mutluyum” dedi. Korkuteli’nde hizmet veren Özel Umut ve Rehabilitasyon Merkezinin Korkuteli’nde hizmete başladığı yıllarda Başkan Gökce ile tanıştıklarını ve o günden sonra Başkan Gökce’nin kendisiyle yakından ilgilendiğini açıklayan Mehmet Tufan, “ B aşkanımız ben ve benim gibi arkadaşlarla her zaman yakından ilgileniyor. Her konuda bizim yanımızda oluyor. Gerek insan olarak, gerekse Belediye Başkanı olarak ilgisini bizden esirgemeyen Hasan Gökce Başkanıma teşekkür ediyorum” dedi.

“Toplumsal duyarlılık ve farkındalığın her geçen gün güçlenmesini gönülden arzuluyorum”

Geçtiğimiz günlerde ilçemizde düzenlenen 3 Aralık Engelliler Günü etkinliğinin yapıldığı salonda Mehmet Tufan’ın böyle bir talebi olduğunu ve yerine getirdiklerini söyleyen Başkan Gökce; “ Mehmet kardeşimizin akülü tekerli sandalye isteğini yerine getirdik. Engelli kardeşlerimiz ve aileleriyle sık sık görüşme fırsatımız oluyor. Kurumum ve şahsım olarak onların arzularını yerine getirmek için gayret ettim ve etmeye devam edeceğim. Dünyaya gelen her bireyin potansiyel bir engelli olduğunu asla unutmamamız gerekir. Engeli ne olursa olsun destek verildiği zaman birçok kardeşimiz başarı elde ediyor. Engellilik konusunda toplumsal duyarlılık ve farkındalığın her geçen gün güçlenmesini gönülden arzuluyorum” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.