SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Gökce’den Pehlivanlara Kıspet

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Korkuteli Belediyesi adına güreşen güreş takımı sporcularına kıspet verdi. Belediye Başkanı Hasan Gökce, Tarihi Kırkpınar, Elmalı Yeşilyayla ve Korkuteli Altın Kiraz yağlı Pehlivan güreşleri öncesinde, Korkuteli Belediyesi Güreş takımı güreşçilerine destek oldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2014 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2014 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Başkan Gökce’den Pehlivanlara Kıspet

Makamında güreşçileri ağırlayan Belediye Başkanı Hasan Gökce, “Korkuteli Belediyesi olarak ata sporu olan Güreşe ve güreşçiye her zaman destek olmaya hazırız. Korkuteli tarihi Kırkpınarlarda başpehlivan yetiştirmiş ve ismini altın harflerle yazdırmış bir ilçedir.

Bizde Korkuteli Belediyesi Güreş takımı kurarak ilçedeki pehlivanlarımızı bir çatı altına toplayarak onlara imkanlarımız dahilinde destek olmaya çalışıyoruz. Korkuteli Belediye Güreş takımında güreşen ve Korkuteli’mizin adını duyuran tüm pehlivanlarımızı tebrik ediyorum. Tarihi Kırkpınar, Elmalı Yeşilyayla ve Korkuteli Altın Kiraz yağlı Pehlivan güreşleri öncesinde, Korkuteli Belediyesi olarak güreş takımındaki 30 sporcumuza ilçemizi tanıtsınlar diye kıspetlerini hazırlattık. Kendilerine başarılar diliyorum. Korkuteli’de Güreş

denildiğinde başta Tarihi Kırkpınarın Başpehlivanları Rahmetli Recep Gürbüz ve Cengiz Elbeye Pehlivanlar akıllara geliyor. Önümüzdeki günlerde Tarihi Kırkpınar, Elmalı Yeşilyayla ve Korkuteli Altın Kiraz yağlı Pehlivan güreşleri başlıyor. Güreş öncesinde sizleri unutmamak adına tüm güreşçilerimize birer kıspet hediye etmek istedik” dedi.

Korkuteli Belediyesi Güreş takımı antrenörü Muhammet Büyüksaka, “Belediye Başkanımız Hasan Gökce’ye güreşe verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah Tarihi Kırkpınar, Elmalı Yeşilyayla ve Korkuteli Altın Kiraz yağlı Pehlivan güreşlerinde Korkuteli Belediyesi Güreş takımı güreşçileri ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyor” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.