SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Gökce Muhtarlarla görüştü

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.29 Geleneksel Altınkiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve program hakkında muhtarlara bilgi veren Başkan Gökce bu yıl yapılan ve devam eden yol çalışmaları hakkında da muhtarları bilgilendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2017 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2017 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Başkan Gökce Muhtarlarla görüştü

Belediye düğün salonunda yapılan toplantıya Güreş Ağası Hamdi Sarıca,  Akdeniz Üniversitesi Yörük Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç.Dr. Fatih Uslu,Yönetim Kurulu Üyesi Yrd.Doç.Dr.İbrahim Bakır,Yörük Türkmen Öğrenci Topluluğu temsilcileri Burak Can Taşkın ve Mustafa İnce’de katıldı.Akdeniz Üniversitesinden gelen ekip Yörük göçü,Yörük kültürü ve bu yıl yapılacak olan  29 Geleneksel Altınkiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri kapsamında gerçekleşecek olan Yörük Göçü’nün tertip ve organizasyonunun nasıl yapılacağı konusunda görüş alışverişinde bulundular. Konuklar Yörüklüğün ve Yörük göçünün önemi hakkında bilgiler verdiler.Güreşler kapsamında yapılacak olan Yörük Göçü,Sünnet Şöleni hakkında muhtarları bilgilendiren Başkan Gökce, Kültürümüzü yaşatmak,sahip çıkmak ve yeni nesillere aktarmak boynumuzun borcudur.Sizlerinde desteğiyle 29. Geleneksel Altınkiraz Yağlı Pehlivan Güreşlerini,Yörük Göçünü ve Sünnet Şölenimizi yapacağız” dedi.Korkuteli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Celal Küçükkaraca muhtarlara güreş afişleri ve davetiye dağıttı.

Yol çalışmaları hakkında da bilgi verildi

Mahalle muhtarlarına yol çalışmaları hakkında da kısa bir bilgi veren Başkan Gökce, “ Geniş bir sahada asfalt ve yol çalışmalarımız devam ediyor.Yayla bölgesinde bulunan mahallelerimizde asfalt çalışmalarını  tamamlanmak üzereyiz.Birkaç gün içerisinde ekiplerimizi ova mahalleleri olarak adlandırdığımızı mahalleleremize yönlendireceğiz.Yine bazı ekiplerimizi Avdan,İmecik ve Sımandır bölgesinin yanı sıra Akyar ve Gümüşlü bölgesine yönlendireceğiz.Belli bir proğram dahilinde elzem olan yolları ve yayla mahallerinde bulunan yolların çalışmalarını öne aldık.Çünkü buralarda hava sıcaklıkları erken düşüyor ve havalar erken soğuyor” dedi.Asfalt çalışmalarının hava şartları müsaade ettiği sürece Eylül ayı sonuna kadar devam edeceğinin altını çizen Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, “ Hiçbir bölgeyi,hiçbir mahalleyi ayırmadan,ayrım yapmadan asfalt ve kiltli parke taşı çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.