SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Gökce’nin Acı Günü

Hafta sonu Korkuteli-Antalya karayolunda meydana gelen trafik kazasında Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’nin kayınbiraderi Teoman Gavaz (32) yaşamını yitirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2017 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2017 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Başkan Gökce’nin Acı Günü
Önceki gün yaşanan kazada bir kişi de yaralandı. Korkuteli Belediye personeli olan Gavaz, dün düzenlenen tören ile Paşa Mezarlığına defin edildi. Cenaze törenine; Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, İyi Parti Antalya İl Başkanı Av. Nizamettin Sağır, MHP İl Eski Başkanı Ali Adnan Kaya,  Ak Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ve parti yönetimi, CHP İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır ve parti yönetimi, Saadet Partili bazı yöneticiler, Büyükşehirden ve Korkuteli belediyesinden meclis üyeleri, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül katıldı.

  Ayrıca merhumun Korkuteli Belediyeden mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Evli ve bir çocuk babası Teoman Gavaz’ı kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce; “ Kayın biraderim ve personelim Teoman’ı elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin büyük bir üzüntüsünü yaşıyoruz. Genç yaşta aramızdan ayrılan kayın biraderime Allahtan rahmet diliyorum. Acılı günümüzde uzaktan yakından gelerek bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.