SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Gökce’ye teşekkür ziyareti

Çomaklı Mahalle Muhtarı Veli Deniz Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’yi makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi. Başkan Gökce’yi ziyaret eden Muhtar Deniz’e Azalar Azmi Kubur ve Muhammet Başdeli eşlik etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Başkan Gökce’ye teşekkür ziyareti

Göreve geldikleri günden bu güne kadar Çomaklı Mahallesine Korkuteli Belediyesi tarafından farklı hizmetlerin geldiğini ifade eden Muhtar Veli Deniz bu nedenle Başkan Gökce ve tüm ekibine teşekkür ettiklerini söyledi. 2017 yılı yaz döneminde Çomaklı mahallesinde bulunan birçok yolun asfalt ve kilitli parke taşına kavuştuğunu açıklayan Çomaklı Mahalle Muhtarı Veli Deniz açıklama yaptı. Deniz şunları söyledi: “Geçen yıl Belediyemiz tarafından Hacıbekar yolunda başlatılan ve bu yıl mahallemiz içinde devam eden asfalt çalışmaları bizleri mutlu etti. Mahallemizde bulunan birçok yolumuza asfalt ve kilitli parke taşı yapıldı. Verilen bu hizmet şahsımı ve mahalle halkımı çok mutlu etmiştir. Başkanımızı ziyaret etmek ve memnuniyetimizi dile getirmek için buradayız. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

“Hizmet götürmeye devam edeceğiz”

Gerçekleşen ziyaretten memnunluk duyduğunu açıklayan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce şunları söyledi: “Diğer mahallerimizde olduğu gibi Çomaklı Mahallemizin de en büyük sorununun yol sorunu olduğunu biliyorduk. Geçen yıl Çomaklı-Hacıbekar arasında bulunan yolu asfalt yapmıştık. Bu yılda Muhtarımızla yaptığımız görüşmeler ve tespitler sonucu mahalle içinde bulunan yollarda gerek asfalt, gerekse kilitli parke taşı çalışmaları yaptık. Yapılan tüm yollarımız hayırlı olsun” dedi. Sadece Çomaklıda değil, diğer mahallelerde de yol çalışmaları gerçekleştiğinin altını çizen Başkan Gökce;” Yapılan program ve planlar doğrultusunda görev süremizin son gününe kadar hizmet götürmeye devam edeceğiz. Şuan için bazı mahallelerde stabilize, bazı mahallelerde kilitli parke taşı çalışmamız devam etmektedir” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.