SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan İrban’dan anlamlı bir imza

Korkuteli Belediyesi ve Özel Medi Yaşam Hastanesi “Sağlıkta İndirim Protokolü” imzaladı. Protokole imza atan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban insan sağlığının çok önemli olduğunu ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2019 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2019 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Başkan İrban’dan anlamlı bir imza

“PERSONEL İÇİN ÖNEMLİ BİR İMZA”

Başkanlık makamında imzalanan protokol çerçevesinde Korkuteli Belediyesi çalışanlarının Korkuteli Özel Medi Yaşam Hastanesinden alacağı sağlık hizmetlerinde 1 yıl boyunca indirimli olarak faydalanabileceği açıklandı. Sağlıkta İndirim Protokolü’ne Korkuteli Özel Medi Yaşam Hastanesi Müdürü Muhammet Mustafa Köse ile birlikte imza atan Başkan İrban, “ Personelimiz için önemli bir protokole imza attık ancak gönlümüz hiçbir personelimizin hasta olmaması, hasta olanlarında acil şifa bulması yönündedir” dedi.

“SAYIN İRBAN’IN KATKILARIYLA DEVAM EDECEĞİZ”

Korkuteli Özel Medi Yaşam Hastanesi Müdürü Muhammet Mustafa Köse konuyla ilgili,  “ Korkuteli Belediyemize verdiğimiz bazı hizmetler var. Korkuteli Belediyespor Kulübünün tüm branşlarında mücadele eden takımlarına ücretsiz sağlık hizmeti ve ambulans hizmeti veriyoruz. Korkuteli Belediyemizin çalışanlarına sağlık hizmeti vermekten de mutluluk duyuyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ali İrban’ın katkıları ile hizmetlerimizi çeşitlendirerek devam ettireceğiz. Her iki taraf için hayırlı olmasını diliyoruz ” şeklinde konuştu.

BİR YIL BOYUNCA İNDİRİM

Korkuteli Özel Medi Yaşam Hastanesi ile Sağlıkta İndirim Protokolü imzalamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban, “ İnsan sağlığı her şeyin başında gelmektedir. Attığımız bu imza ile belediyemiz bünyesinde çalışan personelimizin sağlık hizmetlerinden yararlanmasını sağlıyoruz. Gerçekleşen imza protokolü sonrasında çalışanlarımız, Özel Medi Yaşam Hastanesinde bir yıl boyunca indirimli sağlık hizmeti alabileceklerdir.

EŞ, ÇOCUK, ANNE VE BABA YARARLANIYOR

 Bu indirimden sadece çalışanlarımız değil, onların eş, çocuk, anne, babaları da aynı şekilde yararlanacaktır. Daha önceden de belediyemize bir takım hizmetleri ücretsiz veren Özel Medi Yaşam Hastanesi yönetimine ve tüm personeline belediyemiz adına teşekkür ediyorum. Bu gün burada yaptığımız protokol her iki tarafa da hayırlı olsun" dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.