SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan İrban’dan Kültür Merkezi sözü

Korkuteli Belediyesi tarafından organize edilen ‘Pembe aslıda siyahtır’ oyunu sergilendi. Saat: 11.00,14.00 ve 15.00’da üç seans olarak lise öğrencilerine sergilen oyun büyük bir beğeni topladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2018 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2018 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Başkan İrban’dan Kültür Merkezi sözü

Öğrencilerle birlikte oyunu izleyen Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban oyun sonunda kısa bir konuşma yaptı.  Tiyatro için uygun olmayan bir ortamda böyle bir hizmete verdikleri için üzüntü yaşadığını ifade eden Başkan İrban, “ Sevgili öğrenciler, İnşallah Allah nasip ederse önümüzdeki dönemde Korkuteli’ne yakışır çok amaçlı içinde tiyatro salonu da olan bir kültür merkezi yapmak boynumuzun borcu olsun.  Bunun sözünü siz gençlere veriyorum” dedi. Salonda bulunan öğrenciler başkanın bu sözünü ayağa kalkarak uzun uzun alkışladılar.

“SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ ARTTIRMAK İSTİYORUZ”

Kasım Uçkan’ın yazdığı ‘Pembe aslında siyahtır’ tiyatro oyununu öğrencilerle beraber izleyen Başkan İrban, şunları söyledi: “Göreve gediğimiz ilk günden itibaren asli görevlerimizin yanı sıra sosyal belediyecilik faaliyetlerini de yaygınlaştırarak arttırmak istiyoruz. Güzel ve anlamlı bir oyunla sizleri buluşturmak istedik. ‘Tiyatro Balans’ ekibinde bulunan sanatçı arkadaşlarımız uyuşturucunun gençleri nerelere götürdüğünü ve sonuçlarını çok güzel aktardılar. Görüyorum ki çok isabetli bir iş yapmışız. Evlatlarımızı kollayıp korumak, onlara sahip çıkmak biz anne babaların, öğretmenlerin ve toplumun görevidir.” dedi.

“BUNUN SÖZÜNÜ SİZ GENÇLERE VERİYORUM”

 “Böyle anlamlı bir oyun tabiri caizse ilkel şartlar atında sergilendiği için büyük bir üzüntü duydum. İlçem adına utanç duydum” diyen Başkan İrban, “ İnşallah Allah nasip ederse önümüzdeki dönemde Korkuteli’ne yakışır çok amaçlı içinde tiyatro salonu da olan bir kültür merkezi yapmak boynumuzun borcu olsun.  Bunun sözünü siz gençlere veriyorum” şeklinde konuştu. Başkan İrban daha sonra salonda ve salon dışında öğrencilerle sohbet ederek onların istek ve taleplerini dinledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.