SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan İşlek’ten gençlere mesaj var

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, dün açıklanan YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile gençlere seslendi.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2020 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2020 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Başkan İşlek’ten gençlere mesaj var

Başkan İşlek paylaşımında; “Benim her şeyim Gençler; Üniversite sınavını kazanarak yerleşen tüm gençleri tebrik ederim. İstediği yeri kazanamayanlara da abileri olarak tek sözüm var " Sakın pes etmek yok, ölüm yok, panik yok, seneye kazanabilirsiniz". Bu arada ikiz oğullarımdan Tunahan Akdeniz Üniversitesi Gıda Mühendisliğini, Murathan Akdeniz Üniversitesi Uygulama Fakültesi Pazarlama Bölümünü kazanarak istedikleri yerlere kaydoldular. Hepiniz gibi oğullarımı da tebrik ediyorum.

KORKUTELİ’NDE PAZARLAMA BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİYİM

Gelelim bana :) 26 yıl sonra hiç kitap açmadan sınava bende girdim sizler gibi. 1993 den sonra tekrar yaşadım aynı duyguyu. Ve artık aşık olduğum İlçemin Üniversitesinde yani Korkuteli’nde Pazarlama bölümü öğrencisiyim... :) Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümüne kaydoluyorum. Evet gençler bende artık öğrenci bir abinizim. Birbirimize dua edelim. Sizi ve ilçemi çok seviyorum. Kampüste buluşmak üzere.” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.