SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan İşlek’ten Yıl Sonu Bilgilendirmesi

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer 2022 yılının son meclis toplantısının dilek temenniler bölümünde bilgilendirmede bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2022 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2022 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Başkan İşlek’ten Yıl Sonu Bilgilendirmesi

5 MAHALLEYE KAPALI DÜĞÜN SALONU

Başkan İşlek yaptığı açıklamada; “Akyar Mahallemizdeki Düğün Salonu ihalesi yapıldı, bitti. 15 gün içerisinde yer teslimini yapıyoruz. İnşallah Akyar’a tam kapalı düğün salonumuzu yapıyoruz. Ayrıca bu hafta İmrahor, Yazır, Büyükköy ve Kargalığında ihaleleri yapılıyor buralarda da kapalı düğün salonları 2023 yılında bitmiş olacak.  Hamamla ilgili 11 Milyon 491 Bin Lira hibemiz geldi. Kozağacı Mahallemizde bulunan tarihi camimizin restorasyonu ile ilgili 7 Milyon 424 Bin 147 Liralık bütçemiz geldi.

TRAFİK EĞİTİM MERKEZİ 10-15 GÜN İÇİNDE AÇILACAK

Trafik Eğitim Merkezimizi tamamlamak üzere desteklerini esirgemeyen Yalçın ailesine teşekkür ediyorum. Onlarında katkılarıyla değeri 3 Milyonu geçen Antalya’nın en büyük Trafik eğitim Merkezini 10-15 gün içerisinde açılışını hep beraber inşallah gerçekleştireceğiz.  Hava muhalefetinin geçmesini bekliyoruz. Kızaliler – Kozağacı arasındaki yolu sathi kaplama asfalt ile ilgili tüm işlemler bitti. 3 Milyonun üzerinde bütçemiz hazır sathi kaplama için. Belediyemiz 2022 yılı içerisinde yaptığı – yapmak istediği ve 2023 yılında yapacağı bütün iş ve işlemler için tüm personele teşekkür ediyoruz.

İHALEYİ ALAN MÜTEAHHİT İNŞAAT TAMAMLAMA SİGORTASI YAPTIRACAK

Arasta ile ilgili malumunuz yıkım ihalesi 3 Milyon 210 Bin Lira bir bedelle aldı. 20 günlük bir süresi var, en kısa sürede toprak haline getirip yapım ihalesini alan firmaya yer teslimi yapacağız. Bizim buradaki derdimiz; teknik şartnameye ve idari şartnameye biz ciddi anlamda bu güne kadar hem hak sahiplerine, hem Korkuteli’ye hem de siyasetçilerimizin merak ettiği doğal olarak korumaya çalıştıkları şüphelendikleri, korktukları mesela inşaatı yapan müteahhit vefat ederse ne olur diye. İnşaat tamamlama sigortasını yüksek bir bedelle bu bedeli müteahhit kendisi baştan ödeyecek.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.