SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Karadeli’nin hayali Korkuteli Belediyesi

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatı, Çarşamba günü olağan kongresini Korkuteli Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirdi. Kongreye tek aday tek liste ile giren İsmail Karadeli CHP’nin yeni İlçe Başkanı oldu. Başkan Karadeli kongrede Benim bir hayalim var diyerek, “Bu hayal tam yarım asırlık bir hayal… Bu hayalin adı Korkuteli Belediyesi. Korkuteli’ni de sosyal demokrat belediyeciliğe kavuşturmamız kısa vadede en büyük amacımızdır.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2023 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2023 09:31
https://www.korkutelimanset.com
Başkan Karadeli’nin hayali Korkuteli Belediyesi

Cumhuriyet Halk Parti Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli olağan ile kongresinde; “ Sayın İl Başkanım, Milletvekillerim, Saygıdeğer Cumhuriyet Halk Partili yoldaşlarım, Kıymetli mahalle delegelerimiz, partimizin öz gücü olan benimde yetiştiğim Gençlik Kollarımız, hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum. Öncellikle yıllarca partimize  emek vermiş aramızdan ayrılan , son belediye başkanımız Halil Özkan, İlçe Başkanlığı ve Milletvekili  adaylığımızı yapmış olan Ahmet Daloğlu, Gençlik Kollarımızda görev yapmış partilimiz İbrahim Yalçın ve bana Cumhuriyet Halk Partisini sevdiren bu partinin bir neferi yapan abim Hüseyin Karadeli’yi saygıyla, özlemle hasretle anıyorum. Mekanları cennet olsun, hepsine selam olsun.

CUMHURİYET HALK PARTİSİNDE EN BÜYÜK ONUR PARTİ ÜYESİ OLMAKTIR

İktidar mücadelemizde toparlanmak ve Korkuteli İlçe Örgütü olarak hep beraber özgürlük ve demokrasi mücadelemizde omuz omuza olmak için buradayız. Bugün bu salondan yerel seçimlere yenilenmiş ve gücünü toparlamış bir ilçe örgütü olarak çıkmak en büyük amaçlarımdan biridir. Bu noktada her parti üyeme faaliyetlerimin her noktasında görevden kaçmayacağıma hepinizin önünde söz veriyorum. Bakınız hep söylenir Cumhuriyet Halk Partisinde en büyük onur parti üyesi olmaktır diye. Ben bu söze baştan inancımla bağlıyım. Hele ki mevcut iktidarın bu döneminde Cumhuriyet Halk Partisine üye olup çalışmalarında destek vermek büyük iştir. Ancak bu sözlerden çıkarılacak olan bir ders daha vardır oda Cumhuriyet Halk Partisi gücünü üyelerinden aldığı gerçeğidir. Eğer bir parti kendi üyesine ulaşamıyorsa kendi üyesini çalışmalarına dahil edemiyorsa üyesine ulaşamıyorsa siyasetten eksik kalır. Biz bu sorunu çözeceğiz. İlçemizin kapısı herkese açık olmalıdır. Üyelerimizle fikir alışverişinde bulunarak uygulayacağımız politikayı belirlemeliyiz. Bir grup yöneticinin değil kolektif akıl ile yol haritasıyla çıkarmalıyız.

GENÇLİK VE KADIN KOLLARIMIZ PARTİMİZİN LOKOMOTİFİ

 Sevgili Yol Arkadaşlarım gelelim gençlik ve kadın kollarımıza. Herhalde ülkemizde en zor olan şeyler genç ve kadın olmaktır. Zor şartlar altında okumak gelecek kaygısı ile yaşamak ve aydınlık günlerin hasretinde olmak. Tabi bu gençleri yetiştiren kadınlarda var. Hayatın her anlamında kadın olduğu için zorluklar yaşatılan sokakta, evde, iş yerinde bir kadın olarak her şeye rağmen ayakta kalan kadınlarımıza selam olsun. Gençlik ve Kadın Kollarımızı partimizin lokomotifi olarak görüyoruz. Özellikle gençlerden öğrenecek ve bizim onlara öğreteceğimiz çok şey var.

EN DOĞRU ADAYI BULACAĞIZ

Sevgili Yol Arkadaşlarım bizler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yola inanmış kalbi bu ülke için atan insanlarız. Atatürkçü olmayı bırakan birilerinin tekeline  aldırmayı  hepimizi birleştirecek unsurun bu çizgi olduğuna inanıyorum. Kıymetli Yol Arkadaşlarım benim bir hayalim var.  Bu hayal tam yarım asırlık bir hayal… Bu hayalin adı Korkuteli Belediyesi. Korkuteli’ni de sosyal demokrat belediyeciliğe kavuşturmamız kısa vadede en büyük amacımızdır. Bunun için bir dakika bile kaybetmeden çalışmaya başlayacağız. Genel Merkezimin belirleyeceği ittifak olasılıklarına uygun olarak en doğru adayı bulacağız. Tüm yoldaşlarımı saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Yaşasın Mücadelemiz, Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk, Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi.” Diye konuştu.  

İŞTE KARADELİ’NİN YÖNETİMİ:

Osman Batmaz, Hüseyin Canbaş, Musa Çelik, Kazım Dursun, Kadir Erten, Mustafa Gavaz, Ali Karakaya, Hüseyin Kasap, Uğur Kocaoğlu, Alper Köken, Dilek Özbek, Barış Tatoğlu, Yasin Sert, Barış Tatoğlu, Cevdet Umut Tuna, İrfan Yumak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.