SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Kurtoğlu esnafların sıkıntılarını dile getirdi

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mesut Kurtoğlu, AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin tertip ettiği 75 oda başkanın Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile buluştuğu kahvaltıya katılarak Korkuteli esnaflarının yaşadığı sıkıntıları dile getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Esnaf Odası Başkanı Mesut Kurtoğlu’nun dile getirdiği sorunların çözülmesi için büyükşehir bürokratlarına talimat verdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2022 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2022 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Başkan Kurtoğlu esnafların sıkıntılarını dile getirdi

Başkan Kurtoğlu başta doğalgaz çalışmaları sebebiyle bozulan yollar, Karma OSB ve su tüketimi fazla olan esnafın fiyat tarifesinde yapılması gereken düzenlemeler olmak üzere birçok konu hakkında sıkıntı ve taleplerini iletti. Kurtoğlu Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e ilettiği sorunlar hakkında sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada; "Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Sayın Adlıhan Dere’nin Düzenlemiş Olduğu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek ile 75 Oda Başkanımızın katılımlarıyla esnaflarımızın sıkıntı ve talepleri ile ilgili kahvaltı ve toplantı programına katıldık.

KORKUTELİ ESNAFININ SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

1)İlçe Esnafımızın yoğunluğunu oluşturduğu Büyükşehir’e ait caddelerde doğalgaz çalışması ve farklı sebeplerden dolayı hasar gören, özellikle Karşıyaka ve Alâeddin mahallerinde yolların bakım, onarım ve asfalt çalışması yapılması hususunda taleplerimizi ilettik yama ve sıcak asfalt sözünü aldık.

2) İlçemize yakın zamanda yapılması planlanan mermer OSB’nin ilçemizin gelişmesi ve iş istihdamına katkı sağlayacağı düşünülerek karma OSB’ye çevrilmesi konusunda hassasiyetimizi bildirdik.

3) Su tüketimi fazla olan restaurant, halı yıkama, oto yıkama, kafe, pastane, dönerci ve kahvehane vb. gibi ticaret hanelerimizin 2.kademe fiyat tarifesinin 50 tondan sonra uygulanması talep ettik.

KURTOĞLU’NDAN BAŞKANLARA TEŞEKKÜR
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Sayın Adlıhan Dere’nin düzenlemiş olduğu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek İle 75 Oda başkanımızın katılımlarıyla esnaflarımızın sıkıntı ve talepleri ile ilgili kahvaltı ve toplantı programına katıldık. Esnaflarımızın sıkıntı ve taleplerini dinleyip bürokratlarına talimat veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek ‘e ve bizleri böylesi verimli bir toplantıda buluşturan birlik başkanımız Sayın Adlıhan Dere’ye teşekkür eder. Çalışmalarında başarılar dileriz." İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.