SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Şeker misafirlerini ağırladı

Ak Partide Nöbetçi Başkanlık uygulaması tüm hızı ile sürüyor. Dün Ak Parti’de Nöbetçi Başkan yönetim kurulu üyesi Ali Şeker oldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2019 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2019 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Başkan Şeker misafirlerini ağırladı

 Ak Parti Korkuteli İlçe Teşkilatında yaklaşık beş yıldır Nöbetçi Başkanlık uygulaması sürüyor. Çarşamba günleri yapılan halk günü ile İlçe Başkanı Kemal Sancaktar vatandaşları ağırlıyor. Ancak Çarşamba günleri dışında da tüm yönetim kurulu üyeleri sıra ile yapılan Nöbetçi Başkanlık uygulaması ile vatandaşları dinliyorlar. Ak Parti de dün Nöbetçi Başkan yönetim kurulu üyesi Ali Şeker oldu. Başkanlık görevi süresince Şeker’i, MHP Antalya Büyükşehir Meclis Üyesi ve Korkuteli Belediye Meclis Üyesi Abdurrahman Caran ziyaret etti. Ayrıca, Ak Parti Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı Hamdi Murat Urlu ve yönetim kurulu üyesi Halit Yıldırım’da ziyaret ettiler.

 

Vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalıştık

Şeker; “ Bugün başkanlık görevi bendeydi, vatandaşlarımızın istek, dilek ve şikâyetlerine elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Aynı zamanda, değerli büyüğüm MHP Antalya Büyükşehir Meclis Üyesi ve Korkuteli Belediye Meclis Üyesi Abdurrahman Caran, Gençlik Kolları Başkanımız Hamdi Murat Urlu ve yönetim kurulu üyesi kardeşimiz Halit Yıldırım’da ziyaret ettiler. Kendilerine çok teşekkür ederim.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.