SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Tütüncü’den Korkuteli Çıkarması

Geçtiğimiz hafta Antalya’nın Akseki ve İbradı ilçelerini ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün bu haftaki gezi rotası Korkuteli oldu. Başkan Tütüncü Korkuteli’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek gün boyu hemşerileriyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2022 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2022 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Başkan Tütüncü’den Korkuteli Çıkarması


Antalya’nın ilçelerini karış karış gezerek gönül köprüleri kuran Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Korkuteli ilçe sakinleriyle kucaklaştı.  Geçtiğimiz hafta Akseki ve İbradı ilçelerini ziyaret eden Başkan Tütüncü, bu hafta Korkuteli İlçesi’ni ziyaret etti, semt esnafıyla bir araya geldi. 

İLK DURAĞI SANAYİ SİTESİ OLDU

AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve ilçe teşkilatının katıldığı Korkuteli ziyaretinde Başkan Tütüncü’nün ilk durağı Korkuteli Sanayi Sitesi esnafı oldu. Esnafa büyük önem veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, her ilçe ziyaretinde olduğu gibi Korkuteli ziyaretinde de esnafın kapısını çaldı. Korkuteli Sanayi Sitesi esnafını tek tek gezen Başkan Tütüncü, hayırlı kazanç dileklerini iletti ve istek ve talepleri yerinde dinledi. 

Ardından Başkan Tütüncü Korkuteli programına Mahalle ve köy ziyaretleriyle devam etti.   Korkuteli Sanayi Sitesi’nden sonra Yelten Mahallesi Muhtarı Yetiş Özen ve hemşerileriyle bir araya geldi.  Daha sonra Çomaklı Mahallesi Muhtarı Veli Deniz’i ziyaret etti. Tütüncü son olarak ise Kargalık Mahallesi ve Yazır Mahallesinde ilçe sakinleriyle bir araya gelerek sohbet etti.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.