SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞPEHLİVAN ORHAN OKULU

Korkuteli Belediyesi’nin Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşlerinin 27.si dün tamamlandı. Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Hasan Cengiz ile Finale kalan Orhan Okulu Başpehlivan oldu. Korkuteli Güreşlerinin yeni ağası Baturalp Turizm'in sahibi İmecik Yayla Şenlikleri Ağası Hamdi Sarıca, 150 Bin TL ödeyerek oldu

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2015 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2015 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
BAŞPEHLİVAN ORHAN OKULU

Antalya Protokolü katıldı

Korkutelililerin merakla ve heyecanla beklediği Korkuteli Belediyesi’nin Şehzade Korkut Yaz Şenlikleri ve Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin 27.si dün tamamlandı. Sabah saat 09.30’da başlayan güreşler kıran kırana gerçekleşen müsabakalar nedeni ile akşam 20.00 civarında bitti. Güreşleri binlerce Korkuteli ve çevre ilçe ve illerden gelen güreş severler izledi. Antalya Protokol listesi de adeta Korkuteli’ne akın ederek güreşlerde seyirci olarak yer aldılar. Korkuteli Belediyesi’nin Şehzade Korkut Yaz Şenlikleri ve Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşlerinin 28.si için ağalık ihalesini Baturalp Turizm'in sahibi İmecik Yayla Şenlikleri Ağası Hamdi Sarıca, 150 Bin TL ödeyerek oldu. Korkuteli Manşet Gazetesi bir ay önce yazmış olduğu Sarıca’nın adaylık iddiaları da doğru çıkmış oldu.

Bayraklarla protesto

Korkutelililerin büyük bir heyecan ile bekledikleri başpehlivanlık güreşlerinden ise başpehlivan olarak Orhan Okulu çıktı. Finalde karşı karşıya gelen uzun süre birbirlerine yenişemeyen Hasan Cengiz ve Tarihi Kırkpınar Güreşlerinin bu yıl ki başpehlivanı Orhan Okulu karşılaşmasında galip Orhan Okulu oldu. Güreşler öncesi son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto eden tertip komitesi Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri Ağası İrfan Önal ile güreşçiler ellerinde Türk Bayrakları ve şehitler ölmez vatan bölünmez yazılı pankartla yürüyüş yaptılar. Özellikle seyircilerin önünden geçerken en büyük alkışı dev Türk Bayrağı aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.