SON DAKİKA
Hava Durumu

BAYRAĞINA SAHİP ÇIK

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır Lice’de gerçekleşen bayrak indirme olayına tepkiler büyüyor. Korkuteli Ülkü Ocakları Başkanlığı Şehitler Anıtında bir bayrakta sen koy etkinliği başlatarak tepkisini gösteriyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2014 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2014 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
BAYRAĞINA SAHİP ÇIK

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır Lice’de gerçekleşen bayrak indirme olayına tepki olarak Korkuteli Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından bir bayrakta sen koy etkinliği dün Şehitler Anıtında başladı. Cumartesi günü Ali Kınık Konserine kadar sürecek olan etkinlik kapsamında tüm duyarlı vatandaşların bir bayrak ve duygu düşüncelerinin yazılı olduğu kağıt asmaları bekleniyor. 

Şehitler Anıtından yapılan bu etkinliğe tüm vatandaşları davet eden Korkuteli ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Taş, “Bu bayrakta sadece benim atalarımın değil, o bayrağı indirenlerinde atalarının kanı var. O zatlar bayraksızlığın ne demek olduğunu bilmiyorlar. Dibimizde en yakın Irak, Suriye, Filistin, Çeçenistan vs. örneklerini görüyoruz. Bayrakları olmadığı için ne namusları var ne dinleri var bayrak demek ana demek, bacı demek, yar demek kısacası namus demek, din demek. Ceddimiz bu toprakları müdafaa etmek için kanının son damlasına kadar mücadele etti ve bu toprakları bize miras bıraktı. Bizde aynı kararlılıkla kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Bayrağımızı indirtmeyeceğiz. Misakı Milli sınırları içinde vatan bir bütündür bölünemez. Böldürtmeyiz. Bu konuda tüm vatandaşlarımızın duyarlı olmasınız diliyoruz ”  dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.