SON DAKİKA
Hava Durumu

Belediye güreş takımı hedefine ilerliyor

2017 yılında kurulan Korkuteli Belediyespor Güreş takımı her geçen gün başarı çıtasını yukarıya taşıma devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2018 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2018 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Belediye güreş takımı hedefine ilerliyor

Yeni kurulduğu için 2017 yılında güreş federasyonun faaliyet raporunda bulunan müsabakalara katılamayan Korkuteli Belediyespor Güreş takım 2018 yılında katıldığı müsabakalarda madalyaları toplamaya başladı. Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’nin güreş takımını kurmak için başlattığı mücadelenin her zaman destekçisi olan Korkuteli Belediye Meclis Üyesi Ayhan Tığrak güreş takımını ziyaret ederek çalışmaları yakından takip etti. Güreşçiler ve Antrenör Mustafa Arıkan ile bir süre sohbet eden Tığrak; “ Verilen mücadelenin boşa olmadığını görüyoruz. Özellikle alt yapıya büyük önem veren ve çocuklarımıza ve gençlerimize güreş sporunu sevdirmek isteyen Belediye Başkanımız Sayın Hasan Gökce’nin verdiği mücadelenin hep yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Onlarca çocuğumuzu bu salonda çalışırken görmek bizleri çok mutlu ediyor.”Dedi.

“2018 yılında katıldığı müsabakalarda madalyaları toplamaya başladı”

Tığrak “Mustafa Arıkan hocamızın disiplinli çalışmasıyla minder ve yağlı güreşlerde başarılar gelmeye devam edecektir. Sporcu sayımız her geçen gün arttığı için Muhammer Büyüksaka kardeşimiz yardımcı antrenör görevine getirildi” dedi. Yeni kurulduğu için 2017 yılında güreş federasyonun faaliyet raporunda olan müsabakalara katılamayan Korkuteli Belediyespor güreş takımı 2018 yılında katıldığı müsabakalarda madalyaları toplamaya başladı. İlk olarak Federasyonun faaliyet raporunda olan 18-35 yaş arası büyükler Antalya il birinciliği minder müsabakalarına katılan Korkuteli Belediyespor güreş takım bu kategoride gösterdiği başarısını diğer kategorilerde de devam ettiriyor. Konuyla ilgili kısa bir açıklamada bulunan Antrenör Mustafa Arıkan şuınları söyledi: “ Bu yıl katıldığımız müsabakalarda 18-35 yaş Antalya büyükler müsabakalarında 2 birincilik, 5 üçüncülük alarak 7 kürsü yaptık.” Dedi.

“Başkanımız sayın Gökce ve meclis üyesi sayın Tığrak’a teşekkür ediyoruz”

Mustafa Arıkan “Yine 18-23 yaş arası Antalya il birinciliği müsabakalarında 1 birincilik, 2 ikincilik ve 4 üçüncülük alarak  6 madalya aldık. Yıldızlar 15-17 yaş grubu Antalya il birinciliğinde bir tane üçüncülüğümüz var” dedi.2017 yılında 22 yağlı güreşe katıldıklarını ifade eden Arıkan, “ Katıldığımız yağlı güreşlerde 7 tane birincilik,8 tane ikincilik ve 2 tane üçüncülük aldık. Kırkpınar güreşlerinde deste orta boyda bir üçüncü çıkardık.Belediye Başkanımız sayın Hasan Gökce’nin bir projesi olan güreş takımı her geçen gün büyüyor ve hedeflerine adım adım ulaşıyor. Meclis üyemiz sayın Ayhan Tığrak ilk günden itibaren bu projenin içinde yer almaktadır.Bu nedenle bize bu imkanı sağlayan başkanımız sayın Gökce ve meclis üyesi sayın Tığrak’a teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.