SON DAKİKA
Hava Durumu

Belediyenin borcu ne kadar?

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli Belediyesi Grup Sözcüsü Aziz Kolan, Korkuteli Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısında gündem dışı söz alarak CHP’li Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran’a, önceki dönem Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek’in başkanlığı döneminden kalan Belediye ve İştirak Şirketlerinin toplam borç miktarını kamuoyu ile paylaşmasını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Belediyenin borcu ne kadar?

PAYLAŞILMASINI TALEP EDİYORUZ

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Arasta Kentsel Dönüşüm Projesinin Açılış Töreninde Korkuteli Belediyesinin ve şirketlerinin toplam borç miktarının 28 Şubat 2024 tarihi itibariyle 343 Milyon 447 Bin 416 Lira borcu olduğunu açıklamıştı. MHP Korkuteli Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Aziz Kolan Mayıs Meclis Toplantısında önceki dönem belediye borçlarının Arasta Kentsel Dönüşüm Projesinin açılışında açıklananın aksine daha fazla olduğu duyumlarını aldıklarını belirterek belediyenin borcunu gündeme taşıdı.

ZAN ALTINDA BIRAKILIYORUZ

MHP’li Kolan konuşmasında; “Daha önceki dönemdeki belediye başkanımız açılış esnasında belediyenin borcunu söylemişti kamuoyu ile paylaşmıştı fakat bizim duyduğumuza göre fazla olduğunu öğrendik bu borçların. Bu borçların partimizin de belediye başkanının partilimiz olmasıyla alakalı olması sebebiyle çok fazla soru alıyoruz. Ve zan altında bırakılıyoruz. Bu zanın giderilmesi açısından borçların tamamını belediye ve iştirak şirketleri ile beraber kamuoyuna paylaşılmasını sizden istirham ediyorum.” Diyerek CHP’li Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran’a borç miktarını sordu.  

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.