SON DAKİKA
Hava Durumu

"Belediyeye yazı yazıldı"

Geçtiğimiz Perşembe günü Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kargalık ve Aşağıpazar Mahalle Muhtarları ile haftalık rutin huzur toplantısını gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2018 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2018 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
"Belediyeye yazı yazıldı"

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü her Perşembe günü merkez mahalle muhtarları ile huzur toplantıları gerçekleştiriyor. Toplantılarda mahalle sakinlerinin şikâyetleri ve istekleri not alınıyor ve emniyet müdürlüğünü ilgilendiren konular müdürlük personeli ile olmayanlar ise ilgili kurumlara yazılıyor. Geçtiğimiz Perşembe günü de Aşağıpazar ve Kargalık Mahalle Muhtarları ve mahalle sakinleri toplantının konuğu idi. Muhtarlar ve mahalle sakinleri şuan için çok büyük bir sıkıntıları olmadığını, olduğu takdirde Emniyet mensuplarında kendilerine verilen numaraları aradıklarını belirttiler. Ancak mahallelerinde değil de çarşı merkezindeki otopark sıkıntısından bahsettiler. Emniyet Müdürü Hacı Duman; “ Bu konu ile ilgili belediyeye yazı yazıldı.” Dedi.

“Esnafa çok faydası olur”

Duman; “ Çarşı içinde arasta içinde kullanılmayan yerler var buralar güzel bir planlama yapıldığı takdirde, park haline getirilebilir. Üstelikte esnafa da çok faydası olur. Güzel bir planlama ile ilçede bu şekilde kullanılabilecek 5-6 tane alan var. Eğer planlaması yapılırsa ilçeye güzel yerler kazandırılabilir. Kafamızda bir kaç proje var.” Diye konuştu.  Emniyet Müdürü Hacı Duman esnafların dükkânlarında kullandıkları güvenlik kameralarının da açılarının daha çok genişletilmesinin iyi olacağını söyledi. Duman; “ Dükkân kameraları sadece kısıtlı alanları değil daha geniş alanları kapsarsa en az mobese kadar iş yapar buda hem esnafın hem de bizim işimizi kolaylaştırır. Bu konuda da duyarlı olunmasını bekliyoruz” Şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.