SON DAKİKA
Hava Durumu

Beraberliğin kazananı Korkutelispor

Geçtiğimiz hafta sonu Süper Amatör Ligin 17. Haftasında Beymelek’e konuk olan Korkutelispor, karşılaşmadan beraberlikle döndü ancak, bu beraberlik play oflara lider çıkmasını engellemedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2018 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2018 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Beraberliğin kazananı Korkutelispor

Antalya Süper Amatör Lig birinci grup karşılaşmalarında geçtiğimiz hafta sonu çekişmeli maçlar oynandı. Play oflara lider çıkmayı garantileyen Korkutelispor Beymeleke konuk olurken ikincilik mücadelesi veren Kınık Finike’ye konuk oldu. Korkutelispor Beymelek’ten beraberlikle döndü. Korkutelispor play oflara lider çıkmayı garantiledi. Karşılaşmaya düşme potasında olan ev sahibi ekip baskılı oyunu ile başladı. Konuk ekip kalesini sık sık yoklayan ev sahibine Korkutelispor kalecisi Sezer geçit vermedi.

Korkutelispor play oflara lider çıkıyor

Konuk ekipte ataklarında gol bulamayınca karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısına ev sahibi ekip hızlı başladı. 54. Dakikada Mehmet Kaya’nın golü ile1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip ataklarını arttırsa da ikinci golü bulamadı. Konuk takımın tek golüne ise 84. Dakikada Hasan Nurdoğan imza attı. Kalan dakikalarda gol olmayınca Korkutelispor puanını 37 ye çıkardı ve play oflara lider çıkmayı garantiledi. Ev sahibi Beymelek ise 18 puanda ve düşme potasından kurtulamadı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.