SON DAKİKA
Hava Durumu

Bilgiç “ Ulaşımda sıkıntı yok”

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Mahmut Bilgiç geçtiğimiz günlerde gazetelerde ve sosyal medya da Korkuteli Otogarı ile ilgili çıkan haberlere cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2017 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2017 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Bilgiç “ Ulaşımda sıkıntı yok”

Geçtiğimiz günlerde gazetede ve sosyal medya da Korkuteli Otogar’ı ile ilgili haberler çıktı. Haberlerde sistemin hala oturmadığı iddia edildi. Bu iddialara cevap Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi Başkanı Mahmut Bilgiç’ten geldi. Bilgiç “Korkuteli’nde diğer ilçelerde yapılmayan uygulamayı yaptık biz. İddia edildiği gibi çok büyük sıkıntılar yok. İşe başlamadan önce tüm şoförlerin kan tahlilleri yapıldı, alkol veya herhangi bir uyuşturucu madde kullanıyorlar mı diye bakıldı. Tüm şoförlerin sürücü kayıtları var. Ayrıca tüm araçlar GPS sistemi ile izleniyorlar, hangi, araç hangi saatte nerede olacak veya nerede bunları görebiliyoruz. Eğer o sürücü saatinde orada değilse, cezai işlem uyguluyoruz.”Dedi.

“Görevini aksatanlara da cezai işlem uyguluyoruz”

Bilgiç “Ayrıca vatandaşlarımız bu Antalya Kart Mobil uygulaması ile tıpkı Antalya’daki gibi hangi aracın nerde olduğunu, durağa ne zaman geleceğini takip edebilirler. Bizlerde bu uygulama ile yakından takip ediyoruz. Görevini yerine getirmeyen şoförlere cezai işlem uyguluyoruz. Araçlardaki tüm kameralar çalışıyor. Şoförlerin görev ihmali haricinde sistemden kaynaklanan bir aksama olmuyor ki dediğim gibi görevini aksatanlara da cezai işlem uyguluyoruz. Bu konuda af yok. Yeni ulaşım sistemi ile ilçede ki park sıkıntısının çözülmesine % 30 oranın da yardımcı olundu. Eskiden köy arabalarının katlığı yerde araba park etmek mümkün değildi fakat şimdi vatandaşlar buraya park edebiliyor. Tekrar söylüyoruz, şoförlerin ihmali dışında hiçbir hatta sıkıntı yok.” İfadelerini kullandı
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.